Alternativ helbredelse for fnat

05/17/2011 by admin

Fnat er en smitsom hudsygdom forårsaget af mikroskopiske mider. Disse parasitter graver sig ned i huden, lægge æg og gøre mere mider, som lever af døde hudceller. Selv om fnat ikke er en livstruende parasit, de kan gøre huden meget kløende og hvis venstre ubehandlet kan skabe unødige problemer.

Hvor kan du fange fnat?

Fnat er ekstremt smitsom, når du kommer i kontakt med en inficeret person, eller sengetøj af nogen med ubehandlet fnat. Ethvert sted, hvor mennesker er i tæt kvartaler kan blive grobund for fnat-mider. Nogle almindelige steder hvor du kan fange fnat er plejehjem, hospitaler (enheder med langsigtede patienter, især) og skoler.

Hvad er symptomerne på fnat?

Ifølge National Institutes of Health, symptomer på fnat omfatter kløe der øger natten, udslæt, sår, der udvikler fra ridser og grave ind i huden, og tynde linjer, der ser gerne blyant mærker på huden. Fnat vil ikke gå væk sin egen, så hvis du oplever disse symptomer, få testet straks og træffe foranstaltninger til at indeholde og dræbe denne parasit før du inficere andre medlemmer af din familie eller arbejdsplads.

Traditionel behandling af fnat

Mayo Clinic beskriver traditionelle behandlinger som cremer og lotions til at dræbe mider. Den mest almindelige medicin er permethrin (Elimite, Acticin) og crotamiton (Eurax). Din læge kan ordinere oral behandling samt, hvis du har en negativ immunreaktion.

Alternativ behandling af fnat

ScabiesReport.com anbefaler Tea Tree olie som en naturlig middel mod fnat, på grund af dens naturlige antiseptiske egenskaber. Andre aktuelle retsmidler omfatter Neem olie og gurkemeje rod Indsæt sammen med tager immun styrke kosttilskud som zink og hvidløg.

Hvorfor bruge Alternative behandlinger?

Ved hjælp af en alternativ behandling til at helbrede fnat kan være mere effektiv end en traditionel kur, fordi disse alternative kure har eksisteret længere og har færre dokumenterede bivirkninger end de kemiske behandlinger. Også, hvis du bruger de traditionelle behandlinger forkert, der er en chance for fnat på din krop vil få modstand og komme tilbage. De naturmedicin kan arbejde mere langsomt, men de er også olier og pastaer, der traditionelt har været fremragende hud pleje ingredienser, så de ikke vil forårsage nogen skade på din hud, da de dræber mider.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com