Liste over fødevarer, der indeholder høj Fructose Corn Syrup

05/22/2011 by admin

Liste over fødevarer, der indeholder høj Fructose Corn Syrup

Høj fructose corn syrup er en low-cost sødestof, der erstattede sukker i tusindvis af produkter i de sidste 30 år. I 1970 forbruges amerikanerne mindre end et pund af sirup pr. år. I 2010 forbruges den gennemsnitlige amerikanske over 60 pounds per år, viser forskning fra Princeton University. Producenter begyndte at reducere brugen af produktet i slutningen af 2000 ' erne på grund af bekymring for, at det indeholder kviksølv og har ført til et rekordhøjt niveau af fedme, ifølge The New York Times. Stadig, en kontrol af mange fødevareetiketter viser ingrediensen forbliver en korte.

Bagværk

Mange bagværk, herunder engelske muffins, ruller og hvid og hele hvede brød indeholder høj fructose corn syrup. Siruppen hjælper bagt godt opnå en brun skorpe og fastholde fugt.

Tomat-baserede saucer

Pizza sauce, spaghetti sauce, ketchup og grill saucer indeholder typisk høj fructose corn syrup, som bruges til at afbalancere de tærte tomater og bringe varianter af krydderier.

Læskedrikke

Sodavand bruger store mængder af sirup som en kilde til intense sødme. Det hjælper også med at stabilisere varianter over drikkevarer lang holdbarhed. Kost sodavand indeholder normalt ikke sirup.

Korn

De fleste morgenmadsprodukter, sødet især dem, indeholder høj fructose corn syrup. Korn rettet mod voksne også ofte indeholde sirup, selvom de ikke smager specielt sukkerholdige.

Frugtdrikke

Frugtdrikke indeholder ofte høje niveauer af sirup. Det er brugt flaske frugtsaft, drikke poser og i frosne koncentrater. Høj fructose corn syrup har en lavere indefrysning temperatur end andre sødestoffer, og det gør optøning hurtigere.

Forarbejdede fødevarer

Forarbejdede fødevarer som frokost kød, middag pølse, Makaroni og ost, boxed måltider, pakket frokost måltider og andre forarbejdede fødevarer indeholder sirup, fordi det er billigt og giver en lang holdbarhed.

Salatdressinger

I et forsøg på at reducere kalorier fra olie, mange salat-dressing fremstiller tilføje høj fruktose majssirup i stedet. Lavt fedtindhold og lavt kalorieindhold bandager har tendens til at have højere niveauer af siruppen end forbindinger, der er lavet med oliven eller en anden form for olie.

Yoghurt

Mange yoghurt mærker indeholder sødemiddel. Selv varianter eller yoghurt linjer, der kaldes "alle natural" og "økologisk" indeholder høj fructose corn syrup.

Hoste sirup

Mange flydende hoste suppressants og expectorants indeholder høj fructose corn syrup. Flavored sorter designet til at smage bedre for børn har tendens til at have højere mængder af sødemiddel.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com