Fordelene ved lagerstyring i Health Care organisationer

03/25/2011 by admin

Fordelene ved lagerstyring i Health Care organisationer

Lagerbeholdning kontrolsystemernes har været udbredt af detailforretninger, til at styre produkt tab som følge af tyveri og holde butikshylderne velassorteret. Sundhed-care organisationer drage fordel af implementering af en inventory control system, selv om de generelt ikke sælge produkter. Ikke kun gøre lagerbeholdning kontrolsystemernes hjælper med at kontrollere for tab, de kan også hjælpe med at forhindre spredning af sygdommen.

Tab

Udstyr såsom ultralyd maskiner, computere, termometre og kirurgiske instrumenter er dyre at erstatte. Desværre, nogle individer kan beslutte at tage udstyr til personlig økonomisk vinding eller de kan simpelthen taber eller forlægge udstyr. Hvis sundhedspleje organisation bruger et system til kontrol af lageret effektivt, kan det spore og kontrollere sådanne tab. Sporing beholdning tab vil hjælpe organisation holde driftsomkostningerne nede.

Sygdomsbekæmpelse

Sundhed-care organisationer kan bruge en funktionel inventory control system til at forhindre spredning af sygdommen. En undersøgelse foretaget af skibsfart gigantisk UPS konkluderede, at et system til kontrol af lageret ville have forhindret udbredelsen af kogalskab på et hospital i England. Hvis hospitalet havde spores lageret som kirurgiske instrumenter, kunne det have spores og forhindret inficerede instrumenter anvendes på andre patienter.

Lagerbeholdningerne

Et system til kontrol, som medarbejdere og administratorer bruge korrekt vil hjælpe med at holde bestandene af forsyninger og udstyr på en effektiv plan. Uden et system til kontrol af lageret kan medarbejdere eller andre ikke indse en bestemt bestand er blevet forarmet, hvilket betyder, at ingen vil være tilgængelig i løbet af den tid det tager for at genbestille levering. Ud-af-lager beholdning påvirker kvaliteten af den service, som organisationen. Lagerbeholdning kontrolsystemernes forhindrer også høje niveauer af lagerbeholdning, særlig vigtigt for letfordærvelige varer som medicin.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com