Ayurvedic retsmidler for alderen hud

03/23/2011 by admin

Ayurvedic retsmidler følge den hinduistiske hærdning system, som helbreder lidelser ved hjælp af naturlige behandlingsmuligheder og holistisk healing specifikt designet til disse forhold. Folk overholde Ayurvedic retsmidler til at helbrede forskellige lidelser fra simpel forkølelse og hovedpine til alvorlige tilstande som forstoppelse og sleep disorder. Ayurvedic retsmidler for alderen hud udnytte naturlige ingredienser findes i helsekost butikker i køkkenet. Disse hud pleje retsmidler er ikke så invasiv som mange anti-aging behandlinger og er bestemt af en persons hudtype.

Honning

Honning, en Ayurvedic løsning for alderen hud, hjælper folk med tørre huden forårsaget af solen, hårdt vand og vind. Ayurvedic du hedder det, at huden mister elasticitet og tørrer på grund af disse miljømæssige forhold. Sundhed og stil magasin giver en ayurvedisk honning opskrift, som folk kan tilberede derhjemme. Folk laver hjemmelavet honning opskrift ved at blande en æggeblomme, 1 tsk honning, 1 tsk olivenolie og 1 tsk Vitamin e olie. Denne kombination blander, at skabe et fugtgivende ansigtsmaske, der sidder i ansigtet i 15 minutter. Efter 15 minutter, skal du vaske det af med lunkent vand.

Frisk Aloe Vera

Det nationale Center for komplementær og alternativ medicin siger, aloe vera, som spor tilbage til oldtidens Egypten, indeholder egenskaber, der heler huden og reparerer sår. Denne Ayurvedic løsning for alderen hud behandler solskadet hud når spredes på huden. Personer uden adgang til friske aloe vera planter finde aloe vera i kiosker eller som ingrediens i naturlige hudplejeprodukter. Efter brug af aloe vera i en uge, begynder huden glødende.

Olie massage

Mandel og kokos olier fungere som Ayurvedic retsmidler for alderen hud når det påføres topisk. Naturlige hjem retsmidler siger at de vitaminer og mineraler i disse olier forbedre ansigtsfarve, reducerer fine linjer og rynker, og formindsker crow's feet. Olie massage mindske forekomster af tørre pletter og afskalning hud under vintermånederne. For bedre absorption, skal folk gøre deres anti-aging olie massage natten.

Ghee

Ghee, klarede smør bruges til at helbrede kroppen, indeholder mange egenskaber, der forbedrer alderen hud. Henhold til Yoga Journal indeholder denne Ayurvedic løsning for alderen hud E-Vitamin og beta-caroten, at kraftige antioxidanter, der forhindrer celleskader og bekæmper frie radikaler. Folk kan gnide ghee over deres organer, at lade smørret absorberer i huden, eller folk kan indtage en eller to teskefulde af det i morgen at beskytte fordøjelsessystemet. Som en madlavning produkt, bruge ghee i vegetabilsk retter for at tilføje anti-aging fordele til kost.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com