Ting, som ædru du

03/27/2011 by admin

Ting, som ædru du

Efter en nat med lidt for meget sjov, kan du finde du stadig beruset og har brug at komme i gang med din dag. Med et par tricks oppe i ærmet, kan du hurtigt ædru og få dig selv ud at arbejde eller i resten af din dag. Disse metoder er ikke beregnet til at forebygge eller helbrede alkoholisme.

Forebyggende foranstaltninger

Før du begynder selv at drikke, prøv at tage en tidlig forsvar kendt som en "chaser pille." Disse specialiserede piller vil hjælpe dig ædru hurtigt og reducere chancerne for en tømmermænd næste dag. Det er vigtigt at drikke en masse vand før og efter at have drukket for disse piller til at have deres fulde virkning.

Afslut drikke

Selv om det synes indlysende, hvis du ønsker at ædru op, skal du først stoppe med at drikke.

Motion

Motion vækker kroppen og hjælper dig med at blive mere opmærksomme, uanset om du drikker eller ej. Ved at få dit blod til at pumpe og dit hjerte arbejder, kan du øge din kontrol og limit ryster.

Fruktose

Måltider højt fruktose kan hjælpe dig med at ædru hurtigere end dem, der ikke gør. Nogle fødevarer med højt fruktose er sodavand, frugt, honning og figner kager.

Energi

Selvom kaffe ikke hjælper kan du ædru op hurtigt, et ryk af energi hjælpe dig med at blive mere vågen og ædru op. Prøve at drikke en energi drink eller en kop kaffe. Dette kan fremskynde dit stofskifte og skubbe alkohol ud af dit system lidt hurtigere.

Søvn

En af de bedste måder at ædru er blot sove det. Tillad din krop rigelig tid til at hvile og rense dit system af alkohol.

Hydrering

Alkohol kan dehydrere kroppen temmelig hurtigt. Genopbygge tab af væsker med en elektrolyt drink eller vand. Prøv en lever detox te fra din lokale helsekost butik til at øge urinproduktionen og skubbe alkohol ud af din krop.

Spise

Før drikke, altid spise et helt måltid og drikke masser af væske. Mad vil absorbere den alkohol du tage i, at hjælpe dig ædru op hurtigere.

Aktivt kul

Selvom dette kræver normalt en recept eller en læge tilsyn, kan aktivt kul fjerne enhver alkohol, der er tilbage i maven og hjælp du ædru op hurtigere.

Koldt brusebad

Et koldt brusebad vil vække dig og gøre dig mere vågen, som kan hjælpe du føler dig mere ædru.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com