How to Lose 7 Lbs i 7 uger den sunde måde

06/14/2011 by admin

How to Lose 7 Lbs i 7 uger den sunde måde

I denne artikel vil jeg give dig nogle nemme tips om hvordan du kan tabe seven pounds på blot syv uger. Det tager kun en kort tid hver dag en du vil tabe sig og føler fantastisk!

Instruktioner

• Først skal du at bære din skridttæller rundt i huset og under din daglige ærinder eller arbejde. Det er bedst at starte på en mandag. Bære det i tre dage fra morgen til aften og notere hvor mange trin du har taget hver dag. Næste vil du ønsker at tage de tre dage værd af trin og finde ud af et gennemsnit. For at gøre dette vil du tilføje trin tre dage og derefter dividere dem med tre.

• Efter at finde ud af dit gennemsnit, vil du trække dette beløb fra 10.000. Resten bliver mængden af ekstra skridt du skal tage hver dag til at begynde at tabe vægt. Min gennemsnitlige var 6.000. Så min resten var 4.000. Det betyder, jeg bliver nødt til at tage 4.000 ekstra skridt hver dag til at gøre mit mål på 10.000 skridt.

• På den fjerde dag, vil du bære din skridttæller og gang du selv på hvor lang tid det tager for at gøre op de ekstra trin, du skal tage. Du kan gå til en rask gåtur. Jeg gå bare op og ned ad min entre! Gør det samme på den femte dag. Derefter finde ud af gennemsnittet på hvor lang tid det tager dig at gøre op ad trinene ved at tilføje det sammen, og derefter dividere det med to. Det tager kun mig 30 minutter til at gøre op mit skridt. Du kan tage weekenden.

• Nu hvor du har timet din stepping, du ved om hvor lang tid det tager dig at gøre op dit manglende skridt. Så finde ud af en god tid din hverdage til at passe i dine skridt. Hvis du er en stor sodavand drikker, eller endda kaffe hvis du tilføjer masser af sukker, har du bedre succes, hvis du handel vand. Du bør tjekke ud en artikel skrevet af Nathaniel Carroll med titlen hvordan at tabe sig ved at skære sodavand fra din kost for at hjælpe kick sodavand drikker. Hvis du følger disse anvisninger og ikke springe noget, bør du se resultater efter syv uger. Jeg anbefaler at holde denne vane, fordi du vil føle sig meget bedre, hvis du befinder dig i godt helbred:)

Tips & advarsler

  • At tage en fiber supplement hver dag ville også hjælpe fremskynde langs.
  • Det lyder fjollet, men en bekræftelse i løbet af din tur vil også hjælpe. Prøv at sige til dig selv med hvert trin og på en positiv måde (i dit eget hoved, eller out loud!) "Jeg brænder fedt! Jeg taber vægt!" Det hjælper virkelig!
  • Ikke over arbejde dig selv og drikke masser af vand.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com