Sådan Cure Herpes naturligt

06/06/2010 by admin

Herpes er en af de sygdomme, der har opfundet som uhelbredelig. Det kan være tilfældet, men der er nogle skridt at tage, der kan i det mindste mildne virkningerne og gøre levende med det meget mere behageligt. Fordi herpes er en virusinfektion, er de vigtigste ting at fokusere på at øge kroppens immunitet.

Instruktioner

• Eliminer junkfood. Junkfood indeholder i dette tilfælde noget, der har et højt syre som herpes manifesterer sig i et surt miljø. Nogle af disse fødevarer omfatter forarbejdede carbs, sodavand, alkohol, kaffe, dyb stegt mad og hvidt mel produkter.

• Anvende nogle creme. Der er en række af topiske cremer, der har været kendt for at lindre herpesudbrud, lindre smerter og fremskynde helingsprocessen. Nogle af disse omfatter aloe vera, eukalyptus, kulsukker og tea tree olie. De kan findes på helsekostforretninger i afsnittene kosmetisk.

• Prøv nogle homøopatiske midler. Disse kan også findes i en helsekost butik og de har været kendt for at hjælpe kroppen beskæftige sig med udbrud af herpes. Nogle af disse omfatter rhus toxicodendron, sepia, natrum muriaticum og dulcamara.

• Spis basisk fødevarer. Spise basisk danner fødevarer kan hjælpe boost immunitet lavere surhedsgraden. Dette er teorien bag pH-niveau i kroppen. Frisk, rå frugt og grøntsager, bælgfrugter, fuldkorn og høj kvalitet protein kød som økologisk kylling og fisk hjælpe til at producere en basisk tilstand. Bare vær på vagt over for citrusfrugter. Bortset fra citroner og limefrugter er citrus frugter sure.

• Tage nogle vigtige kosttilskud. I at kontrollere herpes, er der et par bemærkelsesværdige kosttilskud, der har været kendt for at være gavnlig. Lysin, vitamin A, C, E, B-gruppen, zink, selen og lakrids rod betragtes som godt forsvar mekanismer i at hæmme væksten af herpesvirus.

• Holde dit stressniveau i skak. En af de vigtigste ting, der forårsager herpesudbrud er når de syre niveauer i maven er forhøjet. Dette forårsager en negativ indvirkning på immunsystemet, som udløser herpes symptomer. Prøv at motionere regelmæssigt, får ordentlig hvile, gå til en vandretur og selv tage yoga eller meditation.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com