South Carolina ufrivillig Drug Abuse engagement Act

06/18/2011 by admin

South Carolina ufrivillig Drug Abuse engagement Act

I nogle ekstreme tilfælde, kan enkeltpersoner være indlagt i et stofmisbrug anlæg uden deres samtykke. Enhver voksen må indrømme en anden person, der opfylder specifikke kvalifikationer, efter skriftlig aftale med en læge, i staten South Carolina.

Optagelse kvalifikationer

Voksen anmoder om ufrivillig indlæggelse skal acceptere eller oplyse følgende: at enkelt mener stof misbruger er en narkoman og er en fare for sig selv eller andre, den specifikke risiko involveret, og at personen, der ikke kan udøve sin egen dom om akut behandling.

Formildende omstændigheder

Hvis den kemisk afhængige person ikke er undersøgt af en læge eller hvis hendes opholdssted er ukendt, den person, der ønsker at vedtage engagement stadig kan indgive en skriftlig erklæring. Domstolen kan udstede en arrestordre varig 72 timer for den pågældende øjeblikkelig arrestation. Patienten kan afholdes i anholdelse i op til 24 timer, således at hun kan behandles medicinsk.

Tidsramme

Inden 48 timer efter optagelse til beboelse behandling, retten afgør, baseret på klientens papirarbejde, hvis den tvangsindlæggelse skal udvides. Patienten kan også overføres til en mental sundhed facilitet, hvis der er mere passende. Retten skal foretage en fuld høring senest 20 dage efter optagelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com