Sådan stedet akut stresssymptomer

06/22/2011 by admin

Sådan stedet akut stresssymptomer

Du kan lide af akut belastningsreaktion 1 til 3 måneder efter, at du oplever en traumatisk begivenhed eller ulykke. Denne hændelse kan være relateret til arbejde, misbrug, vold, sygdom eller død. Behandles som en komponent af samlede posttraumatisk belastningsreaktion, akut belastningsreaktion er tænkt som midlertidigt, men symptomerne er stadig meget reel.

Instruktioner

Spot symptomer på akut belastningsreaktion

• Bemærk eventuelle fortsatte nat rædsler eller dagtimerne flashbacks du har efter en traumatisk begivenhed. Flashbacks og mareridt betragtes vigtigste symptomer på akut belastningsreaktion og kan behandles med terapi og receptpligtig medicin.

• Tage følelsesmæssige udløser alvorligt. Hvis du var traumatiseret af en bilulykke, for eksempel, og nu oplever moderat til svær angst om at komme i en bil, du måtte have akut belastningsreaktion. Det er bedst at undgå disse udløser, mens du søger terapeutisk hjælp.

• Gennemgå din fysiske tilstand for tegn af kronisk hyperarousal i det autonome nervesystem (ANS). Denne del af din hjerne, beliggende i byens limbiske styrer dit blod flyde, muskelbevægelser og "flight" reaktion. Når du oplever symptomer på akut belastningsreaktion, din ANS kan få dig til at reagere fysisk og udstille fremskyndet hjerteslag, hypervigilance, kolde svedtendens, hjertebanken, hurtige vejrtrækning og hyper-overraske svar (jumpiness).

• Stedet når dine symptomer er kombineret med et tab af social funktion, tab af interesse i relationer eller en generaliseret sløvhed for aktiviteter, der en gang bragte dig glæde. Disse er de klassiske akut stresssymptomer.

• Holde en journal over dine symptomer til at spotte mønstre og Bemærk levetid. Hvis du har haft disse symptomer i mere end 1 måned, du er sandsynligvis lider af akut belastningsreaktion og bør søge lægehjælp.

Tips & advarsler

  • Symptomerne på akut belastningsreaktion er generelt de samme som dem af PTSD. Dog, de normalt forekomme før og betragtes midlertidigt.
  • Psykoterapi er en anerkendt og effektiv behandling for mænd og kvinder i alle aldre, uanset stereotyper og støvfang omkring dette medicinske område.
  • Hvis venstre ubehandlet, akut kan belastningsreaktion strække til kronisk stress disorder, op til 40 år eller mere efter en voldelig eller katastrofale begivenhed.
  • Soldater og krigsfanger er den mest berørte gruppe af patienter med post-traumatisk og akut stress lidelser. Faktisk, denne betingelse plejede at være kendt som "kamp træthed" eller "granatchok," stammer fra symptomerne på soldater efter anden verdenskrig.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com