Dele af højfrekvente Jet ventilatorer

10/06/2011 by admin

Dele af højfrekvente Jet ventilatorer

Højfrekvens jet ventilation udnytter en form for mekanisk ventilator, der giver en jet gas puls til luftvejene via en lille-lumen kateter i endotrakealtube, som er placeret i patientens luftveje. Vejrtrækninger er givet med en sats mellem 100 og 200 pulser per minut. Høj-frekvens oscillator er også en type af højfrekvente ventilator, der cykler med en sats på 60 til 3.000 gange pr. minut. Begge disse ventilatorer giver høj frekvens ventilation.

Definition

Højfrekvens jet ventilation udnytter betydeligt højere respiratorisk satser i tandem med lavere end normal tidal diskenheder. En normal respirationsfrekvens for en voksen er 12 til 15 vejrtrækninger pr. minut og en normal spontan tidalvolumen er 7 til 9 ml pr. kilogram (mL/kg) idealvægt. Din tidalvolumen henviser til mængden af luft du tage dine lunger med hver normal ånde.

Proces

Den operationelle princippet bag højfrekvente jet ventilation (HFJV) er levering af korte vejrtrækninger eller svingningerne under pres gennem et lille lumen rør til høje priser. Luftvejene er intermitterende tryk med enten 100% ilt eller en blanding af luft og ilt, på omkring 60-110 vejrtrækninger pr. minut. Negativer for HFJV omfatter det faktum, at korte inspiratory gange og høje priser kan forhindre patienten i at modtage passende tidal diskenheder. HFJV giver luft nok tid til at komme ind i lungerne, men nogle gange ikke nok tid til at afslutte i lungerne, resulterer i luften diffusering. Begge disse bekymringer kan forårsage lungekræft skade.

HFJV enhed

Dele af en høj frekvens jet ventilator omfatter den mekaniske ventilator, som er sluttet til en strømforsyning og en gas kilden. Ventilator har en pneumatisk ventilsættet, som består af en inspiratory linje, der forbinder til en 14 til 18 - gauge kanylen fundet inden for jet-enhed. Supplerende ilt kan fodres i denne linje fra gas kilden. Enheden har også en udånding linje, som giver mulighed for aktiv eller passiv udløb og en befugtning system til at forhindre, at luftvejene udtørring. Denne hele enheden tilsluttes en endotrakealtube, der er blevet placeret i patientens luftveje.

Typer

Typer af højfrekvens ventilatorer omfatter højfrekvens positiv-pres ventilator (HFPPVZ), høj-frekvens-jet ventilator (HFJV), en højfrekvens flow interrupter (HFFI) eller et højfrekvens vakler ventilator (HFOV). Alle disse ventilatorer yde høj frekvens ventilation. Eksempler omfatter liv puls HFJV designet til spædbarn ventilation, der giver passiv udånding for at minimere lunge skade; Infrasonics' puritanske Bennett spædbarn Star ventilator, som primært understøtter pres kontrol ventilation, men kan også højfrekvente ventilation og Sensormedics 3100B HFOV.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com