Hvordan man laver hjem vand Destilleriet

10/01/2011 by admin

Købe vand på flaske er ødsel og dyre, og vand fra hanen er ofte nærmest udrikkeligt, så hvad er du at gøre? Bortset fra at abonnere på en vand-leveringsservice, (som også er dyre), er en mulighed at tage sagen i egen hånd og destillere dit eget vand hjemme.

Processen med destillation indebærer opvarmning, kogning og fordampning af vand for at fjerne forurenende stoffer. Destilleret vand er det reneste vand, kan du muligvis få, som alle kemikalierne, toksiner og bakterier er fjernet som vandet fordamper og kondenserer.

Mens der er mange tutorials på nettet om samling af solar-drevne vand destilleriet, er denne metode ofte bedre ansat for destillation af meget små partier af vand. Bærer, at i tankerne, vil vi skabe vores vand distiller at arbejde med en varmekilde end solen - såsom en stovetop, det være sig gas eller el.

Instruktioner

• Bruge Boremaskinen til at lave et hul i siden af en stor metal pit (med låg). Gør hullet lige i diameter til din tunge plastslanger (du skal have 3 fødder af samme).

• Sæt slangen ind i den borede hul, efterlader en lille længde inde pot (omkring 2 eller så inches), og på et tidspunkt, hvor det er over vandstanden.

• Udfylde en skål eller lignende beholder med is og vand og Placer det støder op til din store metal pot. Dette vil være dit vandbad og vil køle damp i kondenseret destilleret vand. Isen er ikke nødvendigt, vil men fremskynde processen og holde dit vandbad køligere længere. Derudover Skift vand i badet med jævne mellemrum hvis det bliver for varmt.

• Ud for vandbad, placere et glas eller plastik krukke eller kande. Dette vil fungere som en fangst container, og vil være hvor destilleret vand vil samle. Det er bedst at bruge krukke eller container, som du vil bruge til i sidste ende gemmer din kondensvandet. Også, hvis det er praktisk, Placer fangst container på et lavere niveau end vand distiller og vandbad, som dette vil fremskynde processen til opkrævning af kondenseret/destilleret vand.

• Foder nok længden af slangen ud af potten, så det kan spole i vandbadet, og derefter til fangst container, hvor destilleret vand vil samle.

• Brand op din ovn eller kogeplade. Når vandet koger, damp genereret vil rejse gennem slangen, afkøles i vandbad og derefter indsamle i din beholder, efterlader dig med ren, toksin-fri drikkevand. Bare vær sikker på at skrubbe ud din kogende gryde, som alle de toksiner og forurenende stoffer fra den kilde vand forbliver her efter destillation proces.

Tips & advarsler

  • Dobbelt-tjekke at din plastslanger er resistente over for høje temperaturer. Kontrollere og regelmæssigt opdatere vand i din afkøling bad for maksimal effektivitet. Destillere kun i glas eller en tung plastikbeholder; billige plastik, ligesom dem, der anvendes i aftappet vand flasker, har vist sig at nedbrydes med længere tids brug.
  • Holde øje med din destillationsvirksomheden for at sikre du ikke Kog gryden tør. Ikke efterlade din distiller uden opsyn under brugen. Altid vaske dine distiller efter hver brug.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com