Fødevarer med et lavt glykæmisk

09/21/2011 by admin

Fødevarer med et lavt glykæmisk

Fødevarer med lav glykæmisk niveau eller "Glykæmisk indeks" er generelt dem, der falder under 55 på glykæmisk indeks instituttets skala og tilsvarende diagrammer, ifølge Foundations hjemmeside. Det glykæmiske indeks afspejler instituttets rankings af kulhydrater baseret på deres samlede effekt på blodsukkeret. Fødevarer med et lavt glykæmisk hjælpe med at holde din energi niveauer og blod glucose niveauer mere afbalanceret, hjælp du føler dig fyldigere længere efter at have spist og kan være gavnligt i vægttabet.

Yoghurt

Yoghurt (sødet, fedtfattig) bærer en glykæmisk Index af 14. Yoghurt er en sund mad, der er udråbt som gavnlige i at hjælpe opretholde optimal fordøjelse med levende probiotiske bakterier. Yoghurt indeholder også vitamin B5 og B12, så godt som fosfor, jod, kalium, riboflavin og zink.

Jordnødder

Jordnødder bære et glykæmisk indeks på kun 15. Peanuts er fuld af gavnlige næringsstoffer, herunder protein, vitamin B3, mangan, kobber, tryptophan og folinsyre. Jordnødder er også en stor kilde til en af de "gode fedtstoffer" (enkeltumættet), ofte forbundet med godt hjertesundhed.

Agurk

Agurker bære et glykæmisk indeks på 15. Agurker er lastet med gavnlige næringsstoffer, herunder calcium, fosfor, kalium, jern, vitaminer A og C og nogle B-gruppen vitaminer. Plus indeholder agurker en masse tørstslukkende vand og kosten fiber, magnesium, molybdæn og tryptophan.

Sødmælk (komælk)

Sødmælk (komælk) bærer et glykæmisk indeks på 27. Mælk er en sund mad fyldt med næringsstoffer, herunder calcium, protein, kalium, fosfor, niacin og vitamin A, B2, B12 og D. mælk er måske en af naturens førende fødevarer, leverer et bredt spektrum af ernæringsmæssige behov.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com