Hvordan reducerer te hævelse?

01/04/2012 by admin

Hvordan reducerer te hævelse?

Hvad er te?

Te er lavet af blade af camellia sinensis anlæg, og selv om sorterne af planten selv er begrænset, te varianter er ikke. Faktisk, er der over 3.000 sorter af te. I modsætning til populær tro, er smagen af te ikke bestemmes af typen af camellia sinensis anlæg, at bladene vokser på. I stedet afhænger smag i høj grad på jordtyper og andre former for planter, der vokser i området. Fremstillingsindustrien spiller også en stor rolle i den måde, en te er aromatiseret.

Det handler om flavonoider

Te indeholder flavonoider, som er kendt for at gavne kroppen ved at frigive antioxidanter, der hjælper til at styrke det kardiovaskulære system og reducere inflammation. Ifølge Polyphenolic.org, er flavonoider faktisk tanniner, der findes i alle planter. Garvesyre arbejde for at ødelægge de frie radikaler, der bidrager til hævelse og andre sundhedsproblemer.

Hvilke teer er højest i flavonoider?

Omfattende forskning har vist, at kamillete og sort te er stærkt gennemsyret af flavonoider, men University of Maryland Medical Center rapporterer, at grøn te bærer de fleste fordele. Flere kopper grøn te om dagen kan indføre flavonoider i dit system og fremme helingsprocessen. Flavonoider i grøn te arbejde dybt inde i kroppen tvinger toksiner ud, og at fremme sundere iltning til dine celler. De mindre toksiner, der er i din krop, mindre betændelse vil du opleve.

Må ikke undervurdere beføjelser af kamille

Selv om mængden af flavonoider fundet i en kop kamillete ikke kan matche de mængder, der findes i grøn te eller sort te, fordele af kamille er stadig umiskendelig. Breining.edu rapporterer, at de "antispasmodic" egenskaber, der findes i kamillete kan slappe af kroppen til et sådant punkt, at musklerne bliver fri for spændinger og kramper. Dette reduceret stress på kroppen serverer en proaktiv rolle i at hjælpe den kamille flavonoider at afgifte kroppen og reducere inflammation.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com