Metoder til at stoppe med at ryge

07/18/2010 by admin

Rygning har en negativ indvirkning på hele kroppen. Ifølge National Institute on Drug Abuse, kun én ud af 10 rygere er i stand til at afslutte. Nikotin lægger på receptorer i din hjerne, forårsager dem til at frigive dopamin. Dette betyder, at du er nødt til at overvinde såvel en fysisk som en psykisk afhængighed af rygning. Få mennesker er i stand til at afslutte kold tyrker, og nødt mest til at prøve to eller flere metoder før at finde, hvad der virker for dem. Der findes et stort antal af metoder til rygestop.

Instruktioner

• Vælge en præcis dato, som du vil afslutte og Fortæl din familie og venner. Vælg de metoder, du skal prøve først og oprettet en støttegruppe, der vil hjælpe dig. Smide cigaretter og askebægre hjemme og arbejde, og få en levering af erstatninger som tyggegummi, sugerør, tandstikkere, hårdt slik og selleri eller gulerødder stave. Bemærk hvad situationer gør du ønsker en cigaret og finde ud af måder at undgå disse situationer.

• Ring til et rygestop linje. Alle stater har en gratis telefonlinje, der tillader rygere til at tale med rådgivere om metoder til rygestop, der passer til deres rygning mønster. Ringe til din lokale American Cancer Society for at finde din tilstands gratis telefonnummer. Finde støttegrupper i dit område ved at ringe til (800) 227-2345.

• Diskutere metoder for at stoppe med at ryge med din læge og andre personer, der har op med at ryge med succes. Nogle metoder til at stoppe med at ryge er tilgængelige over-the-counter og på internettet, men andre er tilgængelige som receptpligtige. Zyban er en receptpligtig medicin, der reducerer symptomer på tilbagetrækning, som irritabilitet, vrede, angst, uro og depression. Chantix er et nyere recept, der virker for din hjerne, der styrer trang. Det gør ryger mindre attraktivt ved at blokere dopamines, der er udgivet af nikotin og det fjerner abstinenssymptomer. Begge har nogle bivirkninger, herunder mundtørhed og søvnbesvær, så bør du tale med din læge før du vælger medicin som din metode til at stoppe med at ryge.

• Køb nikotin udskiftninger. Nogle mennesker har succes med nikotintyggegummi, sugetabletter eller patches, der beskæftiger sig med din fysiske afhængighed ved at give dig nikotin uden de andre farlige kemikalier i tobak. Mængden af nikotin er faldet over tid. Otte uger er længe nok for nogle mennesker, men andre savn seks til ni måneder for nikotin substitutionsbehandling.

• Overveje at hypnose. Du kan se en læge, der har specialiseret sig i hypnose eller købe en disk eller video hypnose program. Hypnose kan hjælpe hvis det bruges med andre metoder til rygestop. Akupunktur og accupressure har også været nyttigt for et par rygere.

• Prøv røgfri cigaret erstatninger, der giver dig noget at gøre med dine hænder og mund. En kunstig cigaret system kaldet EZ Afslut tillader dig at indånde og kan bruges alene eller sammen med andre metoder. Cigaretfiltre, såsom Sokeeze, fjerne tjære og nikotin fra cigaretter, indtil du er klar til at forlade. Naturlægemidler stop-ryge patches, såsom nul nikotin, der bruges som nikotinplastre, men de indeholder ikke nikotin.

Tips & advarsler

  • Forblive aktive, når du afslutter. Drik en masse vand og juice. Hvis du tager recepter, såsom Zyban eller Champix, Sørg for at du tage dem hver dag i en uge før din stop rygning dato.
  • Ikke ryge samtidig ved hjælp af nikotin udskiftninger.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com