Gør molluskler Contagiosum Come tilbage?

10/16/2011 by admin

Molluskler contagiosum forårsager harmløse, men ofte pinligt, vækster, der kan påvirke nogen del af kroppen. Selv om det i sidste ende går væk af sig selv, den virus, der forårsager det spredes let, og vækster kan komme ud af kontrol. For at forstå hvorfor molluskler contagiosum ofte synes at komme tilbage, lære mere om den virus, der forårsager det, og hvordan du kan træffe forebyggende foranstaltninger at begrænse spredningen af vækster.

Hvor og hvordan du får det

Molluskler contagiosum er forårsaget af et medlem af poxvirus familien. Det kan være indgået ved direkte kontakt med en person med mollusca (vækster forårsaget af virus), men det også kan erhverves, ved håndtering af forurenede genstande eller ved deling af håndklæder, tøj, hårbørster og andre personlige genstande. Mollusca hos børn er fælles, med vækster noteret på ansigt, hals, arme, hænder, fingre og under armhulerne. Men når voksne får molluskler contagiosum, vækster normalt vises på kønsdelene eller lyske område som følge af at have sex med en person, der også har mollusca. Dem med deprimeret immunforsvar er mere udsatte for kontraherende molluskler contagiosum.

Hvordan det breder sig

Vækster kan være begrænset i antal, men kan de også vokse i en række eller klynger. De præsenterer som kuppelformet papler med en voksagtig udseende og en lille fordybning i midten. De er normalt ikke mere end 2 og 6 millimeter i diameter, selv om de kan være større end 1 centimeter i mennesker med trykkede immunsystemer. Vækster spredes, når ridset, gned eller plukket, overføre virus til en anden del af kroppen. Barbering over papules kan også forårsage virussen til at sprede sig til andre områder af huden, gør det muligt for flere vækster at bryde ud.

Er det gå væk?

Molluskler contagiosum i sidste ende går væk mellem seks måneder og et år hos raske voksne, men det kan tage længere tid for børn. Hvis du kun har et par vækster, der ikke synes at være at sprede, kan du ikke kræve medicinsk behandling. Men mollusca contagiosum, som det sidstnævnte ord antyder, er smitsom og kan overføres til ikke-inficerede seksuelle partnere. Mayo Clinic anbefaler at alle voksne får medicinsk behandling. Beslutningen om at behandle et barn med mollusca afhænger af barnets alder, sundhed, tolerance for behandling og den udstrækning, der vækster har spredt.

Indstillinger

Læger kan tilbyde talrige metoder til behandling af mollusca contagiosum. Disse kan omfatte i office procedurer, der kan fjerne vækster bruger Kryoterapi (frysning med flydende kvælstof), udtagning af indvolde, curettage eller opløst ved hjælp af visse aktuelle syrer eller blæredannelse løsninger. En recept kan anbefales, såsom topiske retinoider, immun modifikatorer eller antiviral medicin. Ifølge American Academy of Dermatology er det almindeligt, at nye mollusca vises som gamle vækster healing.

Forebyggende foranstaltninger

Hvis du har molluskler contagiosum, er der måder at forhindre virus i at sprede sig til andre områder af din krop, samt til andre. Mayo Clinic rådgiver ikke at røre, skrabe eller barbering over vækster. Ikke deler din personlige elementer, såsom tøj, håndklæder, kamme eller hårbørster, og ikke bruger dem, der tilhører andre. Voksne med mollusca bør strengt undgå seksuel kontakt, indtil alle vækster behandlet og tilstanden er blevet løst.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com