Sådan Sammenlign frisk Versus frosne grøntsager

10/15/2011 by admin

Din præference for friske eller frosne grøntsager afhænger sandsynligvis af hvordan du voksede op. For eksempel, hvis din favorit grønne bønner gryderet var altid lavet med friske grønne bønner, sorten frosne sandsynligvis bare plejer at gøre. Og selvom smag og konsistens er vigtigt når du sammenligner frisk versus frosne grøntsager, det er bare en af mange ting at overveje, når de beslutter, hvilken vej at gå.

Instruktioner

• Når du sammenligner frisk versus frosne grøntsager, finde ud af når grøntsager er i sæson i din del af verden. Det er, når du ønsker at købe friske frosne. Hvis det er muligt, altid købe fra en landmands marked, der kilder sine råvarer fra lokale avlere. Jo mindre tid dine grøntsager har opholdt sig i transit, friskere og riper de vil være.

• Hvis du laver en særlig parabol, og det kræver en grøntsag, der ikke er i sæsonen i din del af verden, vælge frosset over frisk.

• Frosne grøntsager er ofte ikke så rig på smagen som friske grøntsager, og teksturen er lidt anderledes. Hvis du eller de mennesker, du tjener har en præference, handle i overensstemmelse hermed. For eksempel, frosne svampe tendens til at være smagløs og frossen broccoli tendens til at være hård.

• Når du køber frosne grøntsager, vælge elementer med etiketten "Amerikanske Fancy" over den "amerikanske No. 1" eller "US No. 2." Den måde, du ved, du vil være at få grøntsager af den bedste størrelse, form og farve. Også undgå alle frosne grøntsager med ingrediens lister, der indeholder sukker, salt eller noget andet. Den eneste ingrediens skal være grøntsager, selv.

• Hvis du er bekymret for frosne grøntsager bliver mindre nærende end frisk, har ingen bekymringer. Mens friske grøntsager der plukkes før de tænder moden (så ofte leveres så længe som to uger) frosne grøntsager er blevet plukket på højden af modenhed, så "flash frosset" straks. Så mens friske grøntsager er ofte ikke lov til at modnes for at prime næringsstof niveauer, kommer frosne fødevarer med disse næringsstoffer låst.

• Når du sammenligner frisk versus frosne grøntsager, tage hensyn til hvor meget plads du har på dit køleskab og din fryser, og hvor lang tid før du skal bruge dem.

• Køb grøntsager med dit budget i tankerne. Grøntsager, der er i sæsonen er billigere end dem, der ikke, da de er mere rigeligt og har mindre afstand til at rejse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com