Hvad er fordelene ved Propolis honning?

07/02/2010 by admin

Propolis kaldes undertiden "bee lim", fordi den bruges af bier til at forsegle deres bistader til at beskytte mod mikroorganismer og angribere. Propolis er ikke faktisk honning, men en kombination af plante harpiks (sap) og biernes egen sekreter. Propolis har mange af de samme sundhedsmæssige fordele som rå honning. Men pasteurisering ødelægger de fleste af de sunde dele af både honning og propolis.

Fordele

Propolis kan beskytte mod tyktarmskræft, styrke immunforsvaret, behandle forbrændinger, øge kvindelige frugtbarhed, beskyttelse af tarmene og leveren og fremskynde helbredelse tid, især for tandbehandlinger.

Funktion

De aktive ingredienser i propolis er flavonoider, terpener, benzoesyre, caffeic acid, phenol syrer og Kanelsyre syrer.

Tyktarmskræft

Forbindelser i propolis blokere for oprettelsen af to specifikke enzymer--phosphatidylinositol-specifikke fosfolipase C og lipoxygenase--at kræftceller i tyktarmen nødvendigheden af at udvikle og trives.

Andre egenskaber

Propolis har også stærk antiviral, antimikrobielle og svampedræbende egenskaber.

Samling

Propolis er indsamlet af biavlere. De bygge vedhæftede filer til boksene bi at bierne er tvunget til at "seal" for at beskytte hiven. Når bierne forsegle området, fjerner biavleren propolis.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com