Symptomer på mavesmerter

07/11/2011 by admin

Mavesmerter kan omfatte ubehag fra den øvre bryst til bækken området og kan være forårsaget af en række lidelser, infektioner og sygdomme. Overveje denne oplysninger fra Mayo Clinic, American Medical Association og National Library of Medicine om symptomerne af mavesmerter.

Appetit ændringer

Ændringer i appetit er et symptom, der ofte følger med mavesmerter, ifølge American Medical Association. Abdominal smerter forårsaget af sygdomme såsom madforgiftning eller gastroenteritis kan føre til kvalme og opkastning, som kan være svær, såvel som et tab af appetit eller en følelse af oppustethed og fordøjelsesbesvær.

Blødning

Blødning er et symptom på mavesmerter, der kan være et resultat af en alvorlig medicinsk tilstand, ifølge Mayo Clinic. Vaginal blødning kan indikere en abort eller tidlig arbejdskraft i en gravid kvinde, mens blod i opkast eller afføring kan være forårsaget af en infektion, betændelse eller ruptur af et indre organ, som kræver akut behandling.

Tarm ændringer

Ændringer i tarm funktioner er et fælles symptom på mavesmerter, Ifølge National Library of Medicine. Symptomer såsom forstoppelse og diarré kan forekomme før eller samtidig af mavesmerter. Manglende evne til at have afføring eller mørke, Bie afføring kan være et tegn på en medicinsk nødsituation.

Kramper

Ifølge Mayo Clinic, kan mavesmerter forekomme i forskellige grader af intensitet, herunder stærke smerter ofte omtales som kramper. Kvinder kan opleve kramper Præmenstruelt syndrom, graviditet eller underlivsbetændelse, samt fra fødevarebårne sygdomme eller stress.

Gas

Gas kan være ledsaget af oppustethed og hævelse, Ifølge National Library of Medicine, og babyer med kolik kan have gas og en opsvulmet mave. Børn og voksne kan passere gas hyppigt, som er et symptom på mavesmerter, som kan være relateret til fødevarer intolerans eller spise fødevarer, der er højt fiberindhold.

Stivhed

Stivhed af mave muskler er et andet symptom på mavesmerter, Ifølge National Library of Medicine. Muskel spændinger og stress kan være en årsag til ømhed og stivhed, som kan respiratoriske infektioner som lungebetændelse eller hjerte problemer, herunder et hjerteanfald.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com