Kan en klemt Nerve forårsage følelsesløshed i ansigtet?

12/13/2011 by admin

Hvad er en klemt Nerve?

En klemt nerve er en, der er under pres og ude af stand til at fungere ordentligt på grund af den kraft, der udøves. Klemte nerver kan blive presset af væv, knogler og muskler. Når den fejlende væv, sene eller knogle presser på en nerve, kan nerven reagere med smerte, tab af følelse eller svaghed i muskler eller sener sender svar til. Nerver kan blive klemt på grund af omkringliggende væv hævelser fra skade og traumer.

Symptomer af Facial følelsesløshed & Nerve problemer

Facial følelsesløshed er tab af følelse og fornemmelse på den ene side af ansigtet. Dette kan føre til forvridninger i tale, facial hævelse, ømhed i ansigt og ansigts svaghed. Facial følelsesløshed og ansigtslammelse er også symptomer på Bell's parese. To ansigtet nerver håndtere muskel kontrol på ansigtet. De er også ansvarlige for fornemmelse og følelse. Hvis ansigtet nerver er klemt, de ikke kommunikere signaler ordentligt og føre til ansigtslammelse, følelsesløshed og tab af sensation.

Behandling

Klemte nerver er ofte behandlet med hvile i det berørte område. En bandage eller skinne bruges til at begrænse eller stoppe muskler fra at flytte. Fysioterapi er også bruges til at øge styrke og fleksibilitet i muskler klemme nerven og forårsager følelsesløshed. Medicin ordineret til at støtte i at sænke klemte nerver til ansigt omfatter anti-inflammatoriske medicin til at sænke den hævelse, der pres på nerven. Direkte injektioner af streoid kortikosteroid til problemområdet kan også støtte i at sænke hævelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com