Aspekter af HIPAA lov

12/09/2011 by admin

Aspekter af HIPAA lov

De fleste mennesker føler, at deres sundhedspleje oplysninger bør behandles med den højeste grad af fortrolighed. Mange stater har haft lovgivning på plads i årtier at beskytte patientens privatliv. Som medlemmer af Kongressen betragtes som love til at beskytte medarbejdernes rettigheder til sundhedspleje under gruppe medicinsk dækning, indså de behovet for nationale standarder for at beskytte sundhedsoplysninger. Health Insurance mobilitet og Accountability Act (HIPAA) leveret en løsning.

Historie

Den amerikanske kongres vedtaget HIPAA i August 1996. HIPAA tillader ansatte at kvalificere sig til sammenlignelige sundhedspleje umiddelbart efter ændring af deres arbejdsforhold. Loven tillod også den Department of Health and Human Services at indstille medicinske og administrative koder for brugen af elektroniske medicinske data. Loven mandat gennemførelsen af nationale identifikationsordninger for patienter, sundhedspersonale, forsikring planer og medarbejdere. Det omfattede også en sikkerhed og privatliv foranstaltning til at beskytte patienternes helbred omhu oplysninger.

Formål

HIPAA har to dele, en sikkerhedsregel og privacy regel. Privacy regel garanterer at dine sundhedsoplysninger er beskyttet, selvom det kan anvendes af de relevante enheder til at levere sundhedsydelser af høj kvalitet og beskytte den offentlige sundhed. Sikkerhedsreglen beskytter elektroniske medicinske oplysninger og afgifter sundhedsplaner og behandlere med ansvar for at beskytte sundhedsoplysninger for at forhindre dens misbrug. HIPAA giver ensartet håndhævelse af sikkerhed og privatliv landsdækkende.

Dækning

HIPAA dækker oplysningspligtige sætte i din medicinske journaler og computersystemer, samtaler mellem patienter og behandlere og faktureringsoplysninger. Sundhedspersonale skal begrænse der kan få adgang til information af patienter. De har ansvaret for at uddanne deres ansatte til at opretholde alle regulativer HIPAA. Behandlere og forsikringsselskaber skal udpege personale til at sikre oplysninger ved hjælp af teknologi såsom edb-læge ordre poster, og apotek eller laboratorium systemer.

Undtagelser

Behandlere kan dele oplysninger med andre udbydere at koordinere patienternes behandlinger. De kan også rapportere visse oplysninger til offentlige sundhed embedsmænd og politiet. Når det er nødvendigt, kan behandlere og faciliteter videregive oplysningerne til forsikringsselskaber betaling. Med din godkendelse, kan behandlere dele oplysninger med familiemedlemmer, der er involveret i din behandling. Behandlere kan anmode om at bruge dine oplysninger til markedsføring eller reklame for produkter og procedurer. Du kan acceptere eller afvise denne anmodning; Hvis du accepterer, vil at sundhedspleje udbyder bede dig om at underskrive en samtykkeerklæring.

Overvejelser

Under HIPAA, behandlere skal give deres anmodning om en kopi af din medicinske journaler og har rettelser tilføjet, hvis du anmoder herom. På ethvert tidspunkt kan du anmode om at vide, hvor mange af dine oplysninger blev delt, med hvem og til hvilket formål. Hvis du føler, at dine rettigheder i henhold til HIPAA krænkes, kan du indgive en klage med din sundhedspleje udbyder, forsikringsselskab eller regeringen.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com