Prognosen for reaktiv Arthritis

12/14/2011 by admin

Reaktiv arthritis er normalt forårsaget af en infektion, ofte i den urogenitale eller tarm tarmkanalen. Det er en form for gigt, der forårsager betændelse i kroppen, og dens symptomer kan variere fra mild til svær.

Symptomer

De tre mest almindelige symptomer på reaktiv arthritis er betændelse i leddene, øjne (konjunktivitis) og urinveje (urethritis, prostatitis). Sværhedsgraden af symptomerne kan påvirke prognosen.

Diagnose

Der er ikke en test til at diagnosticere reaktiv arthritis. Betændelse kan forklares af mange forskellige forhold, især da det ikke heller altid frembyder i alle tre områder af kroppen.

Behandling

Inflammatorisk medicin (NSAID, kortikosteroider) er givet til patienter til at forbedre prognosen for reaktiv arthritis. Hvis infektionen er stadig til stede, er antibiotika nødvendig for at helbrede den.

Langsigtet prognose

Den langsigtede prognose for reaktiv arthritis er meget god. Symptomer forsvinder normalt i tre måneder til et år og sjældent forårsage permanent skade.

Overvejelser

Reaktiv arthritis er ofte forårsaget af klamydia (en sygdom, der overføres gennem seksuel kontakt) eller en bakterier i mave-tarmkanalen. Det er mest almindelige i kaukasiske mænd i alderen 20 til 40.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com