Sådan læses en øre zoneterapi diagram

12/07/2011 by admin

Sådan læses en øre zoneterapi diagram

Øre zoneterapi er en behandling for visse betingelser baseret på den forudsætning, at dele af øret svarer med forskellige dele af kroppen. En forholdsvis ung videnskab, øre zoneterapi blev almindeligt kendt i 1957. Introduceret til den medicinske samfund af en fransk læge ved navn Nogier, er øre zoneterapi nu en nyttig værktøj ikke kun i behandlingen af sygdommen, det er også nyttigt til behandling af følelsesmæssige sygdom.

Instruktioner

• Besøg øre zoneterapi websites at lære om øret Zoneterapi og købe væg størrelse øre zoneterapi diagrammer.

• Bemærke forskelle mellem det følelsesmæssige øre diagram og fysiske øre diagram. Begge bruges til at behandle sygdomme i deres respektive områder.

• Være opmærksomme på de forskellige dele af øret. På det fysiske øre diagram er der zoneterapi punkter på øret lap, den ydre kanalområde og det ydre øre over lap. På det følelsesmæssige øre diagram er de fleste af punkterne på den ydre kant af øret eller på øret lap.

• Massageområder af øret er sammenfaldende med områder af kroppen, hvor du oplever problemer. Øre Zoneterapeuter anbefaler også, herunder æteriske olier og aromaterapi med øre zoneterapi.

• Brug øre zoneterapi diagrammer til at behandle en bred vifte af betingelserne, men ikke uden opsyn af en zoneterapi specialist. Disse specialister er uddannet i brug af magneter, pres og æteriske olier og vil kortlægge en behandlingsprogram designet bare for dig.

Tips & advarsler

  • Zoneterapi, ligesom enhver anden Homøopatisk behandling, bør ikke anvendes uden opsyn eller i stedet for medicin ordineret af din læge. Ikke afbryde brugen af nogen medicin uden først at konsultere din læge.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com