Suboxone for langvarige smerter

08/23/2011 by admin

Suboxone for langvarige smerter

Suboxone er den allerførste opioid medicin, der er blevet godkendt til behandling af opioid afhængighed. Denne behandling er generelt anvendes i en læge kontor, men Suboxone er også tilgængelig for folk at bruge derhjemme.

Hvad det betyder

Suboxone er givet til folk, der er afhængige af smertestillende medicin. Suboxone vil bidrage til at undertrykke de abstinenser, du oplever. Det vil også hjælpe med at mindske din trang til de smertestillende medicin.

Sådan fungerer det

Når du bruger området, tillægger de mu-receptorer (også kendt som morfin receptorer, beliggende i hjernestammen og mediale Thalamus. De er ansvarlige for eufori, sedation, osv.). Når de lægger, frigivet dopamin. Dopamin er en neurotransmitter, der er produceret af hjernen. Dette gør du føler glæde fra pillerne. Når du starter tilbagekøb, faktisk tomme receptorer. Den vigtigste ingrediens i suboxone er buprenorphin. Buprenorphin vil fylde receptorer. Det vil derefter undertrykke din udbetaling og faktisk give dig en begrænset eufori. Det vil blokere de andre opiater fra at være i stand til at vedhæfte. Så holder det dig fra at have udbetalinger.

Varigheden af behandling

Den længde, du er på suboxone afhænger dine læger og rådgiver. Nogle mennesker bo på det måneder til et år. Andre mennesker bo på det en levetid. Du bliver nødt til at se en rådgiver på suboxone. De afgøre, om du skal bruge det til en kort periode eller længere periode. Hvis du stopper for tidligt, kan det forårsage du tilbagefald eller har abstinenser.

Dosering

Du skal lytte til din læge omhyggeligt på hvordan man kan tage suboxone. De fleste af doserne gonna være piller. Du bliver nødt til at lade dem opløses under tungen. Du kan ikke tygge eller sluge disse piller.

Bivirkninger

Der er bivirkninger ved at suboxone. Du kan faktisk blive afhængige af suboxone. Aldrig stoppe med at tage det uden at konsultere din læge. Andre bivirkninger er: en allergisk reaktion (sværhedsgrad vejrtrækning, lukning af halsen, hævelse af læber, tunge, eller ansigt, eller nældefeber); langsom vejrtrækning; svimmelhed eller forvirring. eller leverproblemer som gulfarvning af hud eller øjne, mørk farvet urin, lys farvet afføring (afføring), nedsat appetit i flere dage eller længere, kvalme eller lavere mavesmerter. Du bør altid konsultere din læge med disse bivirkninger.

Andre bivirkninger

Der er mindre alvorlige bivirkninger. De er: hovedpine, smerter, problemer med at sove, kvalme, svedeture, mavesmerter eller forstoppelse. Du bør konsultere din læge med disse bivirkninger. Ikke stoppe med at tage suboxone, bare ringe til din læge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com