Hvordan man genkender Tourettes syndrom forårsager

11/23/2011 by admin

Hvordan man genkender Tourettes syndrom forårsager

Mens den sande årsag til Tourettes syndrom er ukendt, er der stærke beviser for, at både miljøfaktorer og arvelighed spiller ind. Tourettes syndrom, en neurologisk lidelse, der forårsager vokale og motoriske tics, kan endda være svært at genkende, da symptomerne ofte ignoreret eller fejldiagnosticeret. Læs om at lære mere om hvordan man genkender Tourettes syndrom forårsager.

Instruktioner

• Bemærk, at mens en person med Tourettes syndrom har en 50 procent chance for at overføre det til en af hendes børn, det er et syndrom, der udstiller variable udtryk, hvilket betyder, at en person kan bære genet uden at vise nogen symptomer. Det er en af grundene til det er undertiden vanskeligt at spore oprindelsen af Tourettes gennem arvelighed.

• Kig efter obsessiv-kompulsiv lidelser i den familie historie af en person, der er blevet diagnosticeret med Tourettes syndrom. De to betingelser er ofte knyttet sammen på et genetisk niveau.

• Genkende de miljømæssige faktorer, der kan påvirke sværhedsgraden af symptomer med mennesker med Tourettes syndrom. Mens miljøet kan faktisk forårsage Tourettes syndrom, kan det forværre sværhedsgraden af tics ved at skabe overdreven stress for enkelt. Derudover kost, eksponering for toksiner og forurenende stoffer, børnesygdomme og infektioner og psykosociale faktorer har alle vist sig at have en effekt på graden af Tourettes syndrom.

• Undersøge den aktuelle forskning, at der er en sammenhæng mellem Tourettes syndrom og streptokok infektioner, som halsbetændelse. Tjek den officielle hjemmeside for Tourettes syndrom foreningen for mere forskning opdateringer. Se afsnittet ressourcer nedenfor for et link.

• Holde styr på nuværende forskning viser muligheden at Tourettes syndrom er kædet sammen med flere andre medicinske tilstande, såsom obsessiv-kompulsiv sygdom (OCD), opmærksomhed underskud lidelse (ADD) og opmærksomhed underskud hyperaktivitet lidelse (ADHD). Tourettes syndrom Association hjemmeside er en fremragende ressource for links til medicinske undersøgelser og forskning.

Tips & advarsler

  • Køn har en rolle i sværhedsgraden af Tourettes syndrom, med mænd generelt udstiller flere af de vokale og motoriske tics end hunner.
  • En forkert diagnose af Tourettes syndrom kan faktisk dække over en mere alvorlig medicinsk tilstand, såsom astma, epilepsi, svær allergi eller endda kulilteforgiftning. Altid få en second opinion efter at have modtaget en diagnose af Tourettes syndrom.

Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com