Hvordan til at sove hurtigere & bedre

11/16/2011 by admin

Hvordan til at sove hurtigere & bedre

At få tilstrækkelig hvile er afgørende for den menneskelige krop. En mangel på søvn kan forårsage skadelige virkninger såsom stress, træthed og depression. Utilstrækkelig søvn vaner kan udvikle sig fra en række eksterne faktorer, herunder finansielle vanskeligheder, problemer med personlige relationer eller en medicinsk sygdom. Udvikle bedre søvn vaner, som vil tillade dig at falde i søvn i en normal periode er afgørende for at holde en sund krop og opretholde energi hele dagen.

Instruktioner

• Etablere et sammenhængende søvn rutine. Stikning til en fast tidsplan vil give din krop naturligt justere at falde i søvn og vågne op på det samme tidspunkt hver dag. Det vil styrke kroppens søvn cyklus, samt tillade dig at falde i søvn hurtigere. Det er bydende nødvendigt at gå på vågeblus, når din krop er træt.

• Undgå holder øje med søvnløshed. Ifølge Dr. Andrew Weil har mennesker, der besætte over deres søvnløshed større vanskeligheder at nå en fredelig nats hvile. Oprette dig selv at søvnløshed er en besværlig hindring at overvinde. Vær opmærksom på at dagens stress bør ikke forstyrre din søvn cyklus, og ikke komme nærmere ind på tidligere handlinger, der kan hæmme din evne til at sove godt. Læse en bog for at distrahere dig fra at bekymre sig indtil din krop bliver træt.

• Udarbejde et komfortabelt soveværelse miljø. Dim lys i dit soveværelse at tillade din krop til at genkende, når det er tid til at sove. Eksterne søvn hjælpemidler, såsom "hvid støj"-enheder, kan give en blok til barske omkringliggende miljømæssige lyde, så du kan falde i søvn hurtigere.

• Udarbejde en komfortabel seng. Kvaliteten af madrasser og puder kan variere meget, og det er afgørende at vælge en seng og pude, der opfylder kroppens niveau af komfort. Sikre madrassen du selv giver din krop med samlede støtte. En god madras bør yde støtte til alle punkter i din krop, herunder dine skuldre og hofter, og lad din ryg til at naturligt forme sig selv til at matche en god stående kropsholdning. En hård madras eller en, der giver for lidt støtte kan forårsage rygsmerter og ubehageligt pres på kroppen. Hvis du skal købe en ny madras, spørge forhandleren til at give dig med en cut-away af madras til at vurdere dens kvalitet, og sammenligne det med andre madrasser. Hvis du deler en seng med kæledyr, arrangere et alternativ område for dem, som kæledyr kan ofte være forstyrrende.

• Motion regelmæssigt. Opretholde en regelmæssig motion rutine vil medføre et lavpunkt i din krop energi efter hver øvelse, så din krop bliver mere modtagelige for at sove om natten. I modsætning hertil kan udøver for tæt på din sengetid forårsage den modsatte effekt og holde din krop alarm når det er tid til at sove.

• Undgå napping. Napping i løbet af dagen kan forstyrre din krops naturlige progression af energi, og holde dig varsling om natten. Tillader din krop at forhaste naturligvis hele dagen vil hjælpe din krop falder hurtigere i søvn om natten.

• Brug søvn hjælpemidler. Ikke-receptpligtige sleep aids og drug behandlingsformer kan levere et kraftfuldt værktøj til at falde i søvn hurtigere. Det er vigtigt at tale med din læge for at få at vide hvad recept og ikke-receptpligtige lægemidler kan gavne dig og give bedre søvn.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com