Sådan får du handicap med CML

02/04/2012 by admin

Kronisk myeloid leukæmi (CML) er en langsom udvikling af kræft. Det begynder i knoglemarven og til sidst angreb de sunde hvide blodlegemer forårsager sygdom. Behandling for denne sygdom kan omfatte kemoterapi, medicin eller en knoglemarvstransplantation. Sygdommen forårsager mange symptomer, herunder træthed og et svækket immunsystem. Derfor, arbejde og skole kan blive vanskeligt, især under behandlinger. Social Security Disability er en månedlig ydelse betalt af Social Security Administration til dem, der har arbejdet i USA. Det er beregnet til at give indkomst til dem, der er ikke længere i stand til at tjene sig selv på grund af handicap eller sygdom.

Instruktioner

• Se voksen handicap tjeklisten online, findes i afsnittet ressourcer. Tjeklisten giver detaljerede emner, der er nødvendige for at udfylde ansøgningen og handicap rapport. Den mere præcise og fuldstændige oplysninger leveres jo hurtigere din begæring om ydelser for CML vil blive behandlet. Du kan også udskrive denne side for at hjælpe dig med indsamling af oplysninger til din ansøgning.

• Komplet programmet online handicap fordel. Programmet beder om personlige oplysninger og er opdelt i trin. Du kan også gemme det online og udfylde det på et senere tidspunkt. Dette er nyttigt, hvis du skal finde oplysninger om din CML før besvarelse af et spørgsmål. Se link i ressourcer til online-ansøgning.

• Udfyld og Indsend online voksen handicap rapport. Denne betænkning beder om specifikke oplysninger om din tilstand og hvordan din CML påvirker dit liv. Du skal give detaljerede arbejde og medicinske historie så godt.

• Udfyld formularen kræves offentliggørelse, med titlen "Tilladelse til at videregive oplysninger til Social Security Administration." Se ressourcer for et link til den formular, som du skal udskrive og mail i. Dette giver mulighed for Social Security Administration at indhente nødvendige poster fra kilder. Disse kilder kan indeholde sundhedssektoren og arbejdsgivere herunder familie, der kan vide om din tilstand. Oplysningerne bruges til at bestemme, hvis din CML gør du berettiget til handicap.

Tips & advarsler

  • Ringe Social Security Administration på: 1-800-772-1213 eller besøge din lokale kontor for at modtage hjælp til ansøgninger om handicap. Se link i ressourcer for lokationer.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com