Hvordan man kan få et forsikringsselskab til at betale for C-Vitamin infusioner

10/23/2016 by admin

C-vitamin infusioner tilbyder stor gavn for mange patienter, selvom det bliver primært brugt til kræftpatienter. C-vitamin er et vandopløseligt vitamin, så enhver del af infusionen, at patienten ikke behøver vil typisk være skyllet fra kroppen. Nogle mennesker vælger at have C-vitamin infusioner, fordi de og deres læger mener, at de har brug for mere C-vitamin end kan optages, mundtligt eller med intramuskulær injektion. Mange sygeforsikringsselskaber, vil dog ikke dække omkostningerne i forbindelse med vitaminer. Derfor kan at få et forsikringsselskab til at betale for C-vitamin infusioner være en vanskelig proces.

Instruktioner

Hvordan man kan få et forsikringsselskab til at betale for C-Vitamin infusioner

• Kontakte din sygeforsikringsselskab. En kundeservice telefonnummer er normalt angivet på bagsiden af forsikringskortet. Selvom det er sjældent, vil nogle forsikringsselskaber dækker vitamin C infusioner, hvis du blot bede dem om at gøre dette. Hvis dit forsikringsselskab ikke dækker vitamin C infusioner, bede om adressen til at sende en appel.

• Få et brev af medicinsk nødvendighed fra din læge. Dette brev skal skrives til forsikringsselskabet og bør klart hvorfor du har brug for C-vitamin infusioner og hvorfor ingen andre behandling er egnet til din tilstand. Din læge bør omfatte en liste over andre behandlinger, der har været prøvet at have været forgæves.

• Mail brev af medicinsk nødvendighed til dit forsikringsselskab med levering bekræftelse. Kontakt forsikringsselskabet to bankdage efter brevet blev modtaget af selskabet, og bede om, at selskabet betale for C-vitamin infusioner. Anmode om, at beslutningen om godkendelse eller afslag blive sendt til dig.

• Reagere omgående, at al korrespondance initieret af dit forsikringsselskab. Opfordre alle benægtelser straks. Mange forsikringsselskaber dækker ikke nødvendig behandling, fordi den gennemsnitlige person skifter forsikringsselskaber hvert andet år, og de ønsker at lade dette medicinske spørgsmål blive et andet forsikringsselskab problem. Tiltrækkende alle benægtelser og reagerer hurtigt viser det forsikringsselskab at du ikke er tilbøjelige til at give.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com