Hvordan til at genkende og behandle Strep hals

08/09/2011 by admin

Hvordan til at genkende og behandle Strep hals

Folk i alle aldre kan blive påvirket af Strep hals. Den smerte de føler går langt ud over smerten af en normal halsbetændelse. Det er blevet beskrevet som følelse som om der er glas i halsen eller jagende smerter. Denne artikel vil fortælle dig, hvordan man genkender, hvis du har halsbetændelse og hvordan man behandler det.

Instruktioner

• Generelt, et par dage før en person begynder at føle deres hals såre, de føler først at kirtler i deres hals er hævede og udbud. Disse kirtler er placeret omkring en tomme under kæben på begge sider af halsen. Normalt, kan du næsten ikke fortælle de er der, men når du er syg, de hjælpe filter sygdom i kroppen. De kan få ganske store - størrelse af en mandel eller endnu større. Og når de er betændte og hævede, de er meget møre.

• Ved nu, du sandsynligvis ikke føler meget godt. Du ville være følelse træt og febrilsk. Behandle din feber med Tylenol eller Motrin; forstå dog at hvis feberen ikke går væk og er hævede kirtler på halsen, din krop er sandsynligvis forsøger at bekæmpe en infektion af en slags.

• Hvis du har oplevet de hævede kirtler, træthed, feber og meget ondt i halsen, du bør komme ind og se en læge. Lægen vil undersøge din hals for at se om der er røde betændelse og hvide sår i halsen. De hvide sår er en kontrollampe tegn af Strep hals. De kan køre to forskellige typer af tests for at se om du har halsbetændelse. For det første sker hurtigt i skadestuen efter svaberprøven din hals med en vatpind. Selv om det kan give dig en rigtig god idé hvis du har halsbetændelse, det er ikke 100% nøjagtige og nogle læger foretrækker at gøre det gammeldags måde ved svaberprøven din hals og sende det til laboratoriet for at blive kulturperler.

• Hvis du har halsbetændelse, din læge vil ordinere antibiotika til at bekæmpe infektion. Du skal afhente det samme og begynde at bruge den. Også, bør du være opmærksom på, at Strep hals er meget smitsom så respektere dine kollegaer, medkursister, familie og venner og lægge lav for et par dage.

• Din læge vil sandsynligvis tage dig fri fra arbejde eller ud af skolen for et par dage hvis du har været diagnosticeret med halsbetændelse. Det er ikke tid til at organisere dit skab, dyb rense dit hus eller gå på indkøb. Det er tid til at sove og gøre afslappende aktiviteter - måske se en video eller tage en dejlig, varm bad. Hvis du har ældre børn, have dem gøre middag eller gøre noget simpelt som hotdogs eller færdigretter.

For mere information om Strep hals, se venligst min ressource listen nedenfor, tilgængelig til en overkommelig pris.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com