Godt humør kost fødevarer

08/06/2011 by admin

Godt humør kost fødevarer

De fleste mennesker ville blive overrasket over at vide, hvor meget den mad, de spiser påvirker deres humør og generelle holdning. Spise en sund kost vil ikke kun hjælpe dig med at tabe sig, men kan øge dit energi niveau, forbedre din produktivitet og bekæmpe depression. Du vil blive overrasket over hvor mange ændringer du vil se, når du tager det første skridt til en sundere livsstil.

Kulhydrater

Komplekse kulhydrater hjælper til at opretholde en normal blodsukker i kroppen. Spise en velafbalanceret kost med fuldkorn og andre uraffinerede kulhydrater vil hjælpe dig med at opretholde energi hele dagen lang. Dette kan påvirke dit samlede humør og gøre dig til en mere energisk, lykkeligere person. Brune ris, hele hvede pasta og brød og kartofler er gode eksempler på kulhydrat kilder.

Høj-sukker junk food er ikke en passende kilde til kulhydrater. Sukker er absorberet for hurtigt, vil ikke bo i dit system for længe, og i stedet vil forårsage et nedbrud i energi, som vil medføre sløvhed og træthed.

Grøn Veggies

Grøntsager er hvad nogle ville kalde en mirakel mad. De indeholder tonsvis af B-vitaminer, som fremme cellestofskiftet. Mange veggies er høj i fiber men lav i kalorier, hvilket betyder, at de ikke kun hastighed gennem fordøjelsessystemet, men tager også ud af noget i deres bane. Det er derfor grøntsager betragtes som en stor mad hvis du er på en diæt. B-vitaminer også støtte hukommelsesfunktion, kan hjælpe med migræne og føre til en samlet bedre humør.

Kød og Protein

Hvidt kød har et par mindre kalorier end mørke kød, men indeholder færre essentielle næringsstoffer. Rødt kød spiller en vigtig rolle i opbygningen af muskler, hvilket gør det til et ideelt valg, hvis du er i bedring efter en form for skade eller ulykke.

Når de spiser rødt kød, er det vigtigt at vælge kød mærket som "lean". Mange nedskæringer af rødt kød er høj i fedt og kan medføre sløvhed og sundhedsmæssige problemer, herunder højt kolesteroltal.

Hvis du ikke kan eller vælger ikke at spise rødt kød, der er andre muligheder, såsom sojabønner (sojabønner eller variationer af soja, herunder tofu og tempeh), der er proteinrige. Nødder, indeholder især mandler, et højt niveau af protein samt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com