Hvordan at slippe af med en blæreinfektion

11/13/2011 by admin

Hvordan at slippe af med en blæreinfektion

En blæreinfektion, også almindeligvis kaldet blærebetændelse, er den medicinske betegnelse for betændelse i blæren. Urinvejsinfektioner er oftest forårsaget af en bakteriel infektion i form af en urinvejsinfektion; de mest almindelige bakterier, der forårsager en blæreinfektion er Escherichia coli (E. coli) bakterie. Visse receptpligtig medicin og behandlinger såsom strålebehandling og brug af produkter som sæddræbende gelé og feminin hygiejne sprays kan gøre bakteriel infektion mere sandsynligt, selvom disse kan også producere en gær infektion (candidiasis) eller viral infektion, som kan præsentere lignende symptomer, men kræver forskellig behandling. En blæreinfektion kan være smertefuldt og ubehageligt, og hvis venstre ubehandlet, kan forårsage alvorlige sundhedsproblemer, herunder nyreskader.

Antibiotisk behandling

Antibiotika er den mest almindelige behandling for blæreinfektion, med quinoloner klasse af antibiotika bliver de mest almindeligt ordineret, sammen med trimethoprim-sulfamethoxazol (TMP-SMX) behandling. Mennesker, der oplever en blæreinfektion for første gang kan i fleste tilfælde behandles effektivt med oral antibiotika taget i løbet af et par dage eller op til en uge, afhængig af sværhedsgraden af infektionen, ifølge Mayo Clinic. Mennesker, der regelmæssigt oplever blære infektioner kan kræve længere antibiotikabehandling for at sikre infektionen ikke returnerer efter behandlingen er stoppet. Uanset hvilken behandling længden, Sørg for du tage hele dosis af antibiotika som foreskrevet af din læge til at holde en blæreinfektion fra tilbagevendende. Langvarig brug af antibiotika, eller brug af antibiotika over flere kurser i behandling, hvis en blæreinfektion opstår igen kan resultere i bakterier bliver resistente over for antibiotika. Hvis du har haft flere behandlinger, tale med din læge om at skifte til et andet antibiotikum eller behandling.

Drikke de rigtige væsker

Antibiotisk behandling, opholder hydreret ved at drikke masser af væske kan hjælpe, men drikker den forkerte type af væsker kan faktisk forværre symptomerne på en blæreinfektion. Drik masser af vand eller ikke-koffeinholdige sportsdrikke, der indeholder elektrolytter, og undgå kaffe, te, energidrikke, citrus juice og alkohol indtil din blæreinfektion er ryddet. Tranebær juice og drikkevarer, der indeholder ascorbinsyre kan hjælpe med at reducere niveauet af bakterier i urinen, ifølge MedLine Plus. Ifølge ernæringsekspert Madelyn Fernstrom gør citrussaft, alkohol og mælk antibiotika mindre effektive ved at blokere hvordan medicinen er absorberet, metaboliseres eller brudt af din krop eller ved at efterligne virkningerne af stoffet, som kan øge din risiko for bivirkninger og bør undgås ved behandling af en blæreinfektion med antibiotika.

Over-the-Counter behandlinger

Over-the-counter retsmidler, der indeholder phenazopyridine hydrochlorid kan hjælpe med at lindre symptomerne på en blæreinfektion. Staying hydreret, bruge en varmepude eller tager sitz bad kan også hjælpe. Mens over-the-counter retsmidler kan hjælpe med at slippe af symptomer, du stadig nødt til at tage antibiotika til helt udskæres de bakterier, der forårsagede infektionen i første omgang.

Når at ringe til din læge

Tale med din læge så snart du har en blæreinfektion, fordi antibiotisk behandling er nødvendig. Hvis du allerede tager antibiotika og dine symptomer bliver værre eller du udvikle nye, herunder feber, tilbage smerte, mavesmerter eller opkastninger, skal du lade din læge vide ret væk. Hvis du har for nylig færdig med et kursus af antibiotika behandling, og symptomerne på en blæreinfektion, ringe til din læge; hun kan udvide din behandling eller træffe yderligere foranstaltninger for at holde blære infektioner opstår igen.

Tips & advarsler

  • Drikke op til otte glas vand om dagen vil producere vask bakterier fra blæren. Erstatte flere glas med fortyndet tranebærsaft, hvis det ønskes, mens lider af en blæreinfektion.
  • Alle disse naturlige retsmidler at slippe af med en blæreinfektion kan findes på lokale helsekost butikker eller bestilles online fra velrenommerede forhandlere.
  • Tag ikke uva ursi for længere end syv dage til at slippe af med en blæreinfektion, medmindre under lægeligt tilsyn. Gravide kvinder og alle, der lider af nyre eller gastrointestinale lidelser bør også afholde sig fra dens anvendelse.
  • Tag ikke Oregon graperoot, uanset form, hvis du er gravid.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com