Hvordan til at bekæmpe senil demens

06/19/2010 by admin

Hvordan til at bekæmpe senil demens

Efterhånden som vi bliver til midaldrende forekomme øjeblikke hyppigere. Vi går ind i et rum og glemmer hvorfor. Vi glemmer navnet på en nabo, selv om hun har boet næste dør i år. Vi griner disse som senior øjeblikke, men de kunne være de første tegn på senil demens. Vi ved, at hjernen begynder at fysisk skrumpe begyndelsen i en alder af 30. Som befolkning grays problemet vil kun få værst. Fuldt halvdelen af 80 årige i landet har en form for kognitiv svækkelse, der kunne være Alzheimers sygdom. Er der noget vi kan gøre for at bekæmpe det? Læs videre for at lære mere.

Instruktioner

• Motion hjernen. Forskere har kendt i lang tid at mennesker med avancerede grader har mindre risiko for at pådrage sig Alzheimers sygdom sammenlignet med dem med bare en high school uddannelse. Der er nogle spekulationer, at der er nogen årsag og virkning forhold her. Mere veluddannede mennesker kan have andre miljømæssige faktorer, der er den egentlige årsag til korrelation såsom bedre kostvaner eller mindre stress. I de seneste år er der stigende bevis for, at ved at bygge mere komplekse nervebaner i hjernen vil nedbrydes mindre. Dakim Inc. har udviklet et kognitive træningsprogram, der går ind i plejehjem og senior Centre designet til at udøve hukommelse af tappe billeder, matematik og ræsonnement. Det bruger en simpel indslag raster. Nintendo tilbyder nu en bærbar video spil kaldet Brain Age, der gør det samme.

• Øvelse i kroppen. Enhver, der arbejder ud værdsætter sindet clearing fordelene ved motion. Hjernen er et organ. Blot at øge ilt flow til at det kan øge mental kapacitet.

• Spis et næringsstof tæt lavt kalorieindhold kost. Den anden del af gode cardio vaskulære sundhed er at spise en sund kost. Den enkelte største dræber i både mænd og kvinder i den industrielle verden er hjerte-kar-sygdom, som manifesterer sig som hjerte problemer og slagtilfælde. Den største årsag er forsnævring af kritiske arterierne af en ophobning af plak hvor kolesterol er en vigtig komponent. Hvis blodkar i din hjerne smalle, komme mindre ilt og næringsstoffer, færre igennem. Slagtilfælde kan faktisk dræbe dine celler, som blodet er skåret til en del af din hjerne.

• Begrænse dit alkohol. Virkninger på lang sigt tunge alkoholforbrug ligner senil demens. Et enkelt glas vin eller alkohol til en kvinde eller to for en mand hver dag kan faktisk fremme hjertesundhed ved at lempe omsætning, men mere end det begynder at ætse dine neuroner. Hvem af os har nogensinde gjort det bedre på en test af en tømmermænd om morgenen?

• Tage fiskeolie, enten som supplement eller i fisk som vilde laks eller tun. DHA, en af olierne i kolde, dybe vand fisk, har for nylig vist sig for at øge en hjerne protein kaldet LR11, som synes at erodere giftige plaques, der bidrager til Alzheimers sygdom. Obduktion, Alzheimers patienter har lavere end normale niveauer af LR11.

• Som en sidste udvej tage receptpligtig medicin. Trods en større push af farmaceutiske virksomheder er der virkelig en effektiv anti-Alzheimers sygdom medicin på markedet endnu ikke. Namenda og Aricept er begge stærkt ordineret, men på dette tidspunkt det bedste, en læge kan forvente er at denne medicin bremser mental tilbagegang i stedet vender det.

Tips & advarsler

  • Hvis du føler, at senil demens er tættere på dig, så spørg din læge hvis du kan få en Positron emissions tomografi, PET, scan for at kigge på hjerneaktivitet. Det kunne give et varsel af din ventende forringelse og give dig tilstrækkelig tid til at få din anliggender i orden.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com