Vicoprofen bivirkninger

08/15/2011 by admin

Vicoprofen bivirkninger

Vicoprofen er en stærk opioide smertestillende medicin, der kombinerer den narkotiske hydrocodone med anti-inflammatoriske (NSAID) ibuprofen. Det er generelt ordineres til moderate til svære smerter og svarer til medicin Vicodin, som indeholder acetaminophen i stedet for ibuprofen. På grund af de vanedannende risici forbundet med hydrocodone, er Vicoprofen typisk ordineret på et kortsigtet grundlag af ti dage eller mindre. Ligesom sin opioid fætre, der er mange bivirkninger forbundet med dets anvendelse.

Risikoen for afhængighed

Som med lignende narkotika, er en alvorlig bivirkning af Vicoprofen risiko for at blive fysisk eller psykisk afhængige af medicin, især med langsigtet brug for kroniske smerter.

Almindelige bivirkninger

Almindelige bivirkninger forbundet med Vicoprofen omfatter forstoppelse, kvalme, svimmelhed, døsighed, diarré, gas, mundtørhed og kløe i huden.

Mindre almindelige bivirkninger

Vicoprofen har også en række mindre almindelige bivirkninger såsom forvirring, vejrtrækningsbesvær, hyppig vandladning, hals og nasal passage betændelse, sår i munden og ringen for ørerne.

Sjældne bivirkninger

Lejlighedsvis, kan sjældne bivirkninger forekomme, når du tager Vicoprofen. Disse omfatter agitation, allergisk reaktion, kalkholdig taburet, nedsat sexlyst, depression og synkebesvær.

Ibuprofen bivirkninger

Ibuprofen i Vicoprofen kan medføre specifikke bivirkninger såsom udslæt, hovedpine, kvalme, diarré, halsbrand og forstoppelse. Ibuprofen kan også forårsage mave ulceration eller blødning sår.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com