Kognitiv-adfærdsmæssige grupper for stofmisbrug

06/15/2010 by admin

Kognitiv-adfærdsmæssige grupper for stofmisbrug

Ifølge den Office af anvendes undersøgelser, i 2008 en anslået 20.1 millioner amerikanere aldre 12 og ældre brug stoffer, herunder kokain, methamfetamin eller marihuana. Stofmisbrug ødelægger ikke kun brugeren, men også familien og samfundet. Hvis du eller en elsket man kæmper med afhængighed af stoffer, kan kognitiv adfærdsterapi grupper hjælpe dig tilbage på sporet.

Kognitiv adfærdsterapi Basics

Kognitiv adfærdsterapi eller CBT, er en terapeutisk metode rettet mod undervisning du klare færdigheder til at bremse din vanedannende vaner. Udgangspunktet for CBT er, at du har et valg at ændre ved at lære centrale værktøjer til at hjælpe dig med at genkende vanedannende mønstre i tanker, følelser og handlinger. CBT er en kortsigtet proces generelt varer 6-12 uger. Grupper er mål-orienteret, med en dagsorden om at fokusere på at lære særlige færdigheder hver uge, som du kan bruge i helbredelsesprocessen.

Indledende vurdering

Før du begynder at CBT gruppe, gennemfører din terapeut en evaluering for at komme til at kende dig og hjælpe dig med at sætte mål for resten af programmet. Du kan blive introduceret til begrebet en funktionel analyse, som er en kort middel til vurdering af dine tanker, følelser og handlinger, hvis du bruger stoffer i mellem gruppe sessioner. Den funktionelle analyse er et nyttigt værktøj, der bruges i senere sessioner til at identificere problematiske situationer, der udløser stof brug.

Færdighed bygningen

Grupper er centreret omkring bygning specifikke færdigheder hver session plus hjemmearbejde til praksis nye færdigheder lært. For eksempel, er lære hvordan man kan være mere bevidst om dine tanker og hvordan de relaterer til søger stoffer en fælles dygtighed af CBT. Identifikation af negativ tænkning mønstre eller utilpasset tanker og udfordrende disse tanker med omformuleret og realistiske tanker er en anden fælles dygtighed af disse grupper. I den gruppe, du kan endda rollespil til praksis scenarier set på som risikosituationer og få feedback fra Gruppen om hvordan man bedst håndterer hændelsen.

Tilbagefald forebyggelse planlægning

Som du fremskridt gennem CBT, styrke dine færdigheder. Det er imidlertid vigtigt før du graduate tilbagefald forebyggelse planlægning. Dette indebærer, at gennemgå alt det du lærte fra gruppen og at identificere fremtidige situationer, der kan fremprovokere et tilbageslag i opsving. Tilbagefald forebyggelse hjælper dig med at genkende, at du kan begå fejl i forsøget på at forblive ædru men også motiverer dig til at bruge sunde valg for at overvinde udløsere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com