Kosttilskud til skjoldbruskkirtlen

07/31/2011 by admin

Kosttilskud til skjoldbruskkirtlen

Sundheden for din skjoldbruskkirtel er vigtig og ofte overset. At tage de rette kosttilskud kan forbedre funktionen af din skjoldbruskkirtel. Som altid, bedes du konsultere din læge før du begynder enhver behandlingsprogram.

Spirulina

Mange skjoldbruskkirtlen patienter har ændret deres kost til at omfatte spirulina, eller blå - grøn alger, som det har antioxidant kvaliteter og forbedrer dit immunsystem. Spirulina anbefales stærkt ud over en sund kost og motion for patienter med hypothyroidisme, en underaktiv skjoldbruskkirtlen, samt hyperthyroidisme, en overaktiv skjoldbruskkirtel.

St. John's Wort

Prikbladet Perikon har været kendt for at forbedre symptomerne af lav kvalitet depression, at resultaterne fra en underaktiv skjoldbruskkirtel.

Timian olie

Timian olie, som kan findes i mundskyl og decongestants, menes at reducere skjoldbruskkirtlens aktivitet og bidrage til at mindske træthed og depression. Det anbefales kun for hyperthyreoidisme.

Citronmelisse

Uddrag af citronmelisse har haft positive virkninger på patienter med Graves' sygdom, en tilstand, der forårsager overskydende skjoldbruskkirtelhormon produktion. Citronmelisse mindsker immunoglobulin aktivitet, der forårsager overaktiv skjoldbruskkirtel hos patienter med Graves' sygdom.

Fulvussyre

Fulvussyre tilbyder mineraler og sporstoffer du kan mangle. Kombineret med omega 3s, calcium og vitamin B-kompleks, kan det hjælpe med at reducere virkningerne af en overaktiv skjoldbruskkirtel.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com