Hvad er Molecula sølv?

08/30/2011 by admin

Hvad er Molecula sølv?

Molecula sølv er et alternativ medicin, der angiveligt bruger magnetisk kvaliteten af trykladning, Molekylær sølv til at ødelægge virus i blodet, før de kan kopiere. Det betragtes som en forbedring over kolloid sølv, som fortalerne hævder også at have helbredende virkninger. Mens der er medicinsk enighed om værdien af sølv-ion, der bruges til at klæde sår og dræbe bakterier, bestridt Molecula Silvers medicinske værdi.

Sådan fungerer det

Effektiviteten af Molecula sølv er baseret på den måde virus handle i blodbanen. Virus knytte sig til celler før injektion skadelige, ufuldstændige DNA i en ellers sund blodlegemer. Ifølge tilhængerne af Molecula sølv på A2Z Helseprodukter vibrerer de mikroskopiske sølv partikler i denne løsning på en bestemt frekvens, ødelægge bakterier og andre fremmedlegemer i menneskets blodbanen. Disse samme partikler angiveligt har en unik magnetiske afgift, som tiltrækker vira og holder dem i at gengive.

Udseende og smag

Molecula sølv er typisk sælges i plastflasker i forskellige størrelser. Mikroskopiske partikler af sølv er suspenderet i en farveløs flydende løsning. Molecula sølv blade en svag metallisk eftersmag.

Kontroverser

En række kontroverser omgiver den måde Molecula sølv er markedsført. Sølvindholdet påstået af leverandører spænder fra 10 dele pr million (ppm) til 2000 ppm. Naturlige Immunogenics rapporteret i 2004 at prøve flasker det testet faktisk indeholdt mindre end 1 ppm. Derudover flaskerne var ikke er markeret med en masse tal eller udløb dato, som begge er påkrævet ved lov.

Argyria

Ifølge Dr. Stephen Barrett, kan indtagelse af sølv over længere perioder føre til argyria, hvilket efterlader sølv salt indskud i hud, øjne og indre organer. Dette fører til en permanent mørk misfarvning af huden. Fortalere hævder, at Molecula sølv er en forbedring over kolloid sølv af denne grund, da sidstnævnte er blevet forbundet med argyria.

Nitrater

Selv fortalere for Molecula sølv indrømme, at produktet har et højt nitratindhold. Efter en test foretaget af Immunogenics, overstiger nitratindholdet langt sølvindholdet i Molecula sølv. Overeksponering for nitrat har været knyttet til carcinogenese og føtal deformationer. Dog en artikel i sundhed Stream litteratur har gjort gaeldende, nitrater har positive virkninger, især om sundhed af tarmkanalen, og at disse opvejer de negative virkninger.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com