Hjælp til en katteallergi

09/02/2011 by admin

Hjælp til en katteallergi

Katte er søde, men desværre de udløse allergi hos nogle mennesker. Ifølge Mayo Clinic, er disse allergier udløst af en animalsk protein (ikke af den feline pels, som er en udbredt opfattelse). Hvis du er allergisk over for katte, er den bedste måde at undgå udløsning symptomer ved blot opholder sig væk fra dem. Men du kan ikke vælge denne indstilling, eller du kan blive udsat for allergener på tøj eller møbler, selv når katte ikke er til stede. Men du kan for at hjælpe med at lindre dine katteallergi under disse omstændigheder.

Medicin

Flere medikamenter kan hjælpe dig med at styre din kat-allergi symptomer. Mayo Clinic siger antihistaminer kan forhindre løbende næser og nysen ved at undertrykke en immun kemikalie, der er aktiveret af en reaktion på katte eller andre allergier. Du kan starte med over-the-counter antihistaminer; Hvis de ikke hjælper nok, kan lægen ordinere en kraftigere type.

Dekongestanter lette vejrtrækning ved skrumpende hævede næse væv. De kan købes i håndkøb til at hjælpe med din katteallergi. De sælges ofte i kombination piller sammen med et antihistamin.

Kortikosteroid sprays lette kat allergi ved at bekæmpe betændelse og lette symptomer. De er tilgængelige ved recept. Ifølge Mayo Clinic har ikke disse sprays bivirkninger og langsigtede risici, at orale kortikosteroider.

Nasal Lavage

Skylle din nasal passager med saltvand--kendt som nasal lavage--kan være nyttige for behandling af kat allergi. Det kan lindre nysen, overbelastning og post-nasal drop forårsaget af den allergiske reaktion. Du kan købe en nasal lavage kit på de fleste apoteker. Disse kits indeholder en neti pot, pære sprøjten eller andet udstyr til at skylle vand ind i din nasal passager.

Immunterapi

Immunterapi kan undervise dit immunforsvar ikke at være så følsomme over for kat allergener. Dette sker gennem en serie af skud får en eller to gange om ugen. Disse injektioner indeholder en lille mængde af allergenet, langsomt desensibilisering din krop. Beløbet er steget over tid, med serien af skud op til seks måneder. Når det er overstået, vil du behøver vedligeholdelse skud hver fire uger op til fem år. På grund af dens længde siger Mayo Clinic, at immunterapi er normalt forbeholdt de værste tilfælde, hvor andre behandlinger ikke lindre kat allergisymptomer godt nok.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com