Hvordan man kan reducere døsighed efter frokost

09/20/2011 by admin

Hvordan man kan reducere døsighed efter frokost

Den sløvhed, der rammer mange af os efter frokost er en del af vores krop normale rytme. Det kan være reduceret lidt, men ikke forhindret helt. Kombinerer den rette blanding af proteiner, kulhydrater og samlede kalorier ved frokosttid, sammen med sunde levevaner, kan bidrage til at gøre denne eftermiddag nedturen lettere at bære.

Instruktioner

• Få nok hvile om natten. Hvis du opdager, du har problemer med at sove, skal du begrænse dit indtag af koffein efter frokost. En ond cirkel kan opstå, når du ikke sover godt om natten, så du har mere koffein at komme igennem den næste dag, hvilket fører til at have problemer med at sove den følgende aften.

• Få tid til en nærende morgenmad, hvilket vil bidrage til at reducere døsighed om eftermiddagen. Blodsukkerniveauer naturligt falde efter fire timer, så hvis træthed er et særligt problem, du kan prøve at spise fem små måltider om dagen i stedet for tre store dem til bekæmpelse af døsighed.

• Spise en frokost, der er lavt fedtindhold, omkring 300 til 500 kalorier, og omfatter såvel kulhydrater som tre ounce af protein. Spise et stort måltid forårsager blodgennemstrømningen skal rettes mod maven for fordøjelsen og væk fra hjernen, der forårsager søvnighed.

• Gå en rask 10 minutters tur efter frokost. Dette aids fordøjelsen, hjælper med at klare dit sind og igen energizes dig om eftermiddagen. En længere træning enten før eller efter arbejde vil hjælpe dig med at sove bedre om natten, i sidste ende at reducere døsighed efter frokost.

• Modstå trangen til at snack på slik. Det kan give dig en instant boost af energi, men det vil hurtigt blive efterfulgt af et styrt. Du ender følelse selv drowsier. Bedre valg for eftermiddagen mellemmåltider er et stykke frugt eller en håndfuld nødder eller frø.

• Drik masser af vand. Et symptom på selv mild dehydrering er døsighed og ofte går ubemærket hen, fordi vi ikke føler dig tørstig endnu. Drikke mindst otte glas vand om dagen for at hjælpe dig med at holde energi.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com