Hvordan til at lindre kramper med urter

06/27/2010 by admin

Kramper er skabt når musklerne i dine kalve, hamstrings eller quadriceps blive indgået, forårsager smerte og tæthed. Også kendt som en "charley hest," disse kramper kan skyldes min mange faktorer: begrænsning af cirkulation af blod, dehydrering, gentagen brug og udtømning af en muskel, konsekvent motion, mødet ubehageligt, stamme på grund af manglende strækning eller på grund af et mineral mangel. Selvom mange af disse krampe induktorer kan undgås med enkle Kropspleje, der findes også naturlægemidler at kurere eller lindre kramper.

Instruktioner

• Bo hydreret. Drik mindst 64 ounces vand hele dagen og sport drinks med elektrolytter efter alvorlig anstrengelse at undgå kramper. Ifølge herbs2000.com, kan mangel på vand og væsker føre til kramper, især når det blandes med varme og kraftig motion. Dehydrering er en af de primære årsager til natten kramper i benene.

• Drik urtete. Kamille, pebermynte, kanel og grøn te er især nyttigt i afslappende muskler og øge omsætning. Ikke blot vil vandet forhindre dehydrering, men Urterne vil have naturlige sundhedsmæssige fordele for dine muskler og krop.

• Tilføje nye urter til din kost. Der er mange naturlige urter, at du ikke kan blive fortrolig med at hjælp lethed kramper. Ifølge altmd.com, opstår kramper ofte på grund af dårlig cirkulation af blod i benene forårsaget af inaktivitet, karsygdom, spasmer af vener og arterier og stress.

Ingefær er den mest almindelige. Det er tilgængelig som en rå eller kogt mad, i te og som et supplement. Det er en kredsløbssygdomme stimulerende, som hjælper med at reducere ben kramper. Peruviansk bark er en bitter urt, der har anti-inflammatoriske egenskaber til at støtte med omsætning. Krampe bark er et antispasmodic urt, som slapper musklerne og dit nervesystem. Begge barks er tilgængelige som te og kosttilskud. Ginko blad ekstrakter er også tilgængelige til at forbedre cirkulation og giver antioxidanter beskytter blodkarrene, ifølge altmd.com.

• Spise healthfully og få din næringsstoffer til at forhindre en mineral mangel fører til kramper. Calcium, magnesium og kalium er vigtigt at forebygge disse muskelkramper og kredsløbssygdomme begrænsninger i dine ben. Indarbejde urter som hvidløg, ingefær, basilikum, persille og cayennepeber i din kost for at hjælpe med omsætning og muskel konstriktion. Spise fødevarer fyldt med vigtige mineraler, som æbler, bananer, nødder, majs, hindbær og honning.

• Slap af med et varmt bad eller brusebad. Det varme vand vil lette spændte muskler og vil også lindre muskelkramper. Tilføje herbed olier--rosmarin, lavendel og eukalyptus olie--at øge iblødsætning fordele eller at massere ind i musklerne for healing og krampe-afløser formål.

Tips & advarsler

  • Det er vigtigt at strække hver dag og drikke masser af vand. Muskelkramper er hovedsageligt forårsaget af inaktivitet, dehydrering og mineral mangel. Undgå at drikke alkohol og kaffe, der begrænser mineraloptagelsen, eller supplere med et multivitamin, hvis du føler, du ikke indtager nok næringsstoffer. Disse plantestoffer retsmidler vil lindre og behandle muskelkramper, men plan for langsigtet retsmidler og sundhedspleje for de bedste resultater.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com