Entocort bivirkninger

10/24/2011 by admin

Entocort er et binyrebarkhormon og er det generiske navn for budesonid. Entocort er ordineret til at hjælpe med at reducere intestinal inflammation i forbindelse med Crohns sygdom. Som med al receptpligtig medicin, kan bivirkninger forekomme mens du bruger Entocort.

Bivirkninger

De mest almindelige bivirkninger mens du bruger Entocort er hovedpine, influenza, lungebetændelse, kvalme, svimmelhed og fordøjelsesbesvær. Bivirkninger er normale og kan kræve en tilpasningsperiode, hvis symptomer forværres så kontakte en læge.

Alvorlige bivirkninger

Entocort har potentiale for at forårsage alvorlige bivirkninger, der omfatter forhøjet blodtryk (forhøjet blodtryk), ødem (tilbageholdelse af væske), svær forstoppelse, øget infektioner og steroid toksicitet. Dette er blot en delvis liste over bivirkninger; Kontakt en læge, hvis unormale symptomer er bemærket.

Sjældne bivirkninger

Steroid toksicitet er en alvorlig, men sjælden bivirkning ved at tage Entocort. Symptomer på steroid toksicitet omfatter acne, blå mærker let, opsvulmet ansigt, øget hårvækst og strækmærker. Søge lægehjælp øjeblikkeligt, hvis disse symptomer opstår.

Lægemiddelinteraktioner

Entocort har potentiale til at interagere med andre medikamenter. Informere din læge, hvis i øjeblikket tager antibiotika, antimykotika, proteasehæmmere, og hvis du spiser grapefrugt og/eller grapefrugtjuice.

Forholdsregler

Entocort er et steroid medicin og kan undertrykke immunsystemet, som kan øge din modtagelighed for infektioner. Underrette din læge, hvis din i øjeblikket bliver behandlet for grøn stær, forhøjet blodtryk, diabetes, osteoporose, sår og leversygdom.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com