Hvordan til at bremse væksten af gummi sygdom

10/22/2011 by admin

Hvordan til at bremse væksten af gummi sygdom

Gum sygdom er et voksende problem. De fleste mennesker kender ikke de har gummi sygdom, indtil de begynder lider af symptomer som Vigende tandkød linjer og tab af tænder. Gum sygdom er kronisk. Der er ingen kendt kur for det. Det bedste du kan gøre for at forhindre tab af tænder er at håndtere sygdommen ved sund vedligeholdelse af tænder og tandkød. Der er forskellige måder en person, der har gum sygdom kan bremse sin progression at bevare sunde tænder og tandkød.

Instruktioner

• Få tænder regelmæssigt kontrolleres af en tandlæge og periodontist. Periodontists er gum specialister, der vil overvåge progression af sygdommen og give metoder til at begrænse dens vækst gennem regelmæssig checkups og/eller oral kirurgi.

• Rengøre dine tænder og tandkød regelmæssigt. Følg tandlæger instruktioner om hvordan man kan opretholde sundhed af tænder og tandkød. Dette vil bremse væksten af gummi sygdom og holde det på et sundt niveau.

• Børste tænder startende fra tandkødsranden og bevæger sig opad eller nedad. Dette vil effektivt fjerne enhver madrester mellem tænderne. Sørg for at børste når mellem rum tænder for en mere effektiv rengøring.

• Floss efter hvert måltid. Brug tandtråd til at få under linjerne tyggegummi til at fjerne eventuelle madrester. Madrester, der er efterladt efter børste tænder vil henvende sig til plak og senere tandkødsbetændelse. Sørg for, at floss får under tandkødsranden. Dette er et område, som du ikke kunne nå med en tandbørste.

• Brug en lille børste eller tyggegummi stimulerer børste til at ligge mellem dine tænder til at fjerne eventuelle madrester. Vælg en, der vil passer bedst til dine behov. For eksempel bruges mindre pensler til stramme passer mellem tænderne, mens større pensler er vant til at arbejde mellem bredere rum.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com