Anti-aging Tips til sund hud

01/19/2012 by admin

Sats på som hud aldre kan variere fra person til person. Nogle aldring er iboende, med angivelse af ændringer, der er uundgåelige, ofte genetisk, og ikke kan kontrolleres. Andre tegn på ældning er ydre og faktorer, der er under en persons kontrol. Ydre faktorer omfatter kost, livsstilsvalg og eksponering for barske kemikalier og miljøer. Der er anti-aging tips, der kan følges for sund hud.

Skære ned på Stress

Kronisk, overdreven stress kan gøre huden mere reaktiv, mere følsomme og opflamme huden aliments såsom rosacea, acne og psoriasis. Stress kan udløse feber blister og dermatitis, årsag tørt, dehydreret hud og kan forringe funktionen barriere på huden. Barriere funktion forhindrer allergener og smitstoffer fra trænge ind i huden og skaber problemer i kroppen. Som en anti-aging foranstaltning, skal du fjerne kroniske stress ved revurdering af livsstil, arbejdsmiljø og relationer. Integrere en stress relief rutine i dagligdagen af herunder motion, meditation, yoga eller lytter til beroligende musik på sengentid.

Genoverveje livsstil

Ultraviolet lys (solen) eksponering, rynker og trække på huden forårsage rynker og sagging. Begynde at bruge solcreme på udsatte ansigt, hals, bryst og hænder. Hatte, paraplyer, lange nederdele og langærmede skjorter kan skære ned på solen og holde hud sund. Ændre vaner, der kan forårsage hudens ældning såsom gnider øjne og ansigt gentagne gange. Tilføje en trækul filter til brusehoved til at reducere hud eksponering for tørring klor og andre kemikalier, mens badning. Reducere brugen af skrappe rengøringsmidler på kroppen som en anti-aging foranstaltning. Brug handsker til at beskytte hænder og arme mod tørring sæber og rengøringsmidler, når opvask.

Feed huden inde

En livsstil fyldt med junk food, overdreven sukker og alkohol resulterer i en forhøjelse af frie radikaler i kroppen. Frie radikaler forårsage indre oxidation, som påvirker kredsløbssygdomme. Frie radikaler er indlysende, når brudt blodkar, rynker, tør hud, hudirritationer og alderspletter begynder at dukke. Genoverveje din kost. Tilføje friske grøntsager, bælgfrugter (bønner og ærter), nødder, frø og olivenolie til måltider. Fjerne sukker, alkohol og forarbejdede fødevarer fra daglige forbrug. Vitaminerne A, B, C og E og mineraler kobber, selen og zink er alt afgørende for sund hud. Sørg for, at disse bliver indtages gennem mad for de bedste resultater; tilføje en daglig multi-vitamin for at sikre minimumskrav er modtaget. USDA Center for ernæringspolitik og fremme har yderligere oplysninger om grundlæggende kostbehov.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com