Hvordan at slippe af med en dobbelthage for mænd

07/23/2010 by admin

Den frygtede dobbelthage er umuligt at skjule og kan synes umuligt at slippe af med. En dobbelthage udvikler for et par grunde. Hvis du er yngre, er det på grund af vægtøgning. Som du alder, miste din hud underspændinger og dine muskler nogle af deres ungdommelig tone, som også kan føre til en dobbelthage.For at slippe af med en dobbelthage, skal du fokusere på at tabe sig sammen med stramme huden og toning af muskler i nakke og kæbe. Dette kan opnås i en række forskellige måder. Selv hvis du har en disposition mod at få fat i din nakke, kan du stadig komme af med din dobbelthage.

Instruktioner

Slippe af med en dobbelthage for mænd

• Ændring af en velafbalanceret kost, der er højere proteinindhold og lavere i mættet fedt og stivelsesholdige kulhydrater. Dette vil tillade dig at tabe sig på tværs af hele din krop. Det høje protein vil fremme muskelvækst, som vil føre til et øget stofskifte og yderligere vægttab.

• Begynde en god øvelse regime, der omfatter hjerte-kar-øvelser som kører samt vægttræning til at stramme og tone musklerne i hele din krop. Selv når du arbejder andre muskler i kroppen, arbejder din nakke og kæbe musklerne statisk eller i nogle tilfælde som sekundære movers.

• Bruge nogle af dine gym tid på en gruppe af øvelser, der er specifikt målrettet din nakkemuskler. De fleste fitnesscentre vil have en hals udvidelse maskine, der vil tillade dig at udføre fire grundlæggende hals øvelser.For at udføre den første øvelse sætte du bare panden mod en pad på maskinen. Samtidig holde din krop immobile og lige op og ned du gå videre med din nakkemuskler, indtil din hage rører toppen af brystet og så give langsomt dit hoved at komme tilbage til en lige op og ned position. Udføre denne øvelse til forsiden og bagsiden. Der bør også være en maskine, der gør det muligt at udføre motion til både venstre og højre side.

• Udføre platysma øvelser derhjemme. Grunden til at du skal udføre denne øvelse i hjemmet er fordi man ser dum gør det offentligt. Denne øvelse er udført ved at åbne munden bred og strække din kæbe og underlæben over den øverste række af dine tænder. Det resulterer i en fjollet ansigt, men det udøver den platysma muskel, der løber langs din hage og ned i halsen. Af toning denne muskel kan du bidrage til at slippe af med en dobbelthage.

• Holde en god kropsholdning. Ved slouching i din plads eller mens stående, oprette du slæk i din kæbemusklerne. Fortsat dårlig kropsholdning kan bidrage til at øge løshed af huden og musklerne omkring halsen. God kropsholdning kan hjælpe med rygproblemer så godt.

• Start tyggegummi på en regelmæssig basis. Gum chewing fungerer musklerne i nakke og kæbe og kan hjælpe med at holde dem tonet. Du bør holde sig til sukker fri tyggegummi for at forhindre huller i tænderne. Tyggegummi er vane, som vil udøve din kæbelinien og bidrage til at slippe af med en dobbelthage til en mand.

Tips & advarsler

  • Udføre alle hals øvelser langsomt, for at få maksimal muskelsammentrækning og også bidrage til at forhindre skade. Din hals er stærk, men meget modtagelige for skade.
  • Husk på, at bare fordi du tilpasser din nakke og kæbe med en øvelse, det ikke betyder, du vil brænde fedt i det pågældende område. Det kaldes myten om stedet reduktion. Når du brænder fedt på kroppen, brænde du det over hele din krop efter din genetiske prædisposition til lagring og brændende fedt. Altid bruge din vægtløftning bælte når du udfører din vægt øvelser til at forhindre skade på din nederste del af ryggen.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com