Om theTreatments for Cellulitis

04/13/2010 by admin

Om theTreatments for Cellulitis

Cellulitis er en hudinfektion forårsaget af bakterier. De mest almindelige former for bakterier, der forårsager betingelsen er Streptococcus eller Staphylococcus, som trænger ind i kroppen gennem en klippe eller slid i huden. Problemet typisk forekommer på benene, men kan påvirke nogen del af ansigt og krop. Cellulitis forårsager en hævede, røde plaster på huden, som ofte føles varm og mørt at røre. Når du har indgået infektionen, er det vigtigt at lære om behandlingerne for cellulitis for at lindre ubehag.

Antibiotika

Ordineret mundtlige antibiotika er de mest almindelige behandling for cellulitis. Opfølgning med læge vil blive anmodet om at sikre, at infektionen reagerer på medicinen. Antibiotika typisk sidste 14 dage, og tages helt, selv om problemet går væk inden da være sikker på at infektionen er blevet afhjulpet.

Elevation

At holde kropsdel ophøjet over hjertet vil medvirke til at reducere hævelse og ubehag forbundet med infektioner. Herved gøres så ofte som muligt ved hvile og placere en pude under armen eller benet med det inficerede område.

Kølige og fugtige bandager

Anvender sterilt, kan våde bandager til det ramte område hjælpe med at lindre smerter og ubehag af cellulitis. Det anbefales at ændre disse bandager ofte, og sørg for, at de er rene til at undgå at sprede infektionen.

Indlæggelse

I nogle tilfælde kræves indlæggelse til behandling af cellulitis. Dette gælder især for dem med et svagt immunforsvar. Hvis infektionen er ledsaget af feber eller svarer ikke til antibiotisk behandling, lægen kan være nødvendigt at administrere medicin intravenøst (via en IV). Kirurgi kan også være nødvendigt at fjerne en byld fundet under huden.

Forebyggelse

Forebyggelse er den bedste metode til behandling af cellulitis. Nogle mennesker kan have deres infektioner sker igen hvis de lider af fodsvamp eller finde flere små hudafskrabninger på deres hænder og fødder. For at holde infektionen i skak, skal du sørge for at vaske disse bittesmå nedskæringer med sæbe og varmt vand, og anvende en salve og forbinding. Skift til en ny forbinding dagligt, og holde øje med området for tegn på infektion.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com