Hvordan bruge Epsom Salt til at rense min kolon

02/25/2010 by admin

Hvordan bruge Epsom Salt til at rense min kolon

Epsom salt er et alsidigt produkt, der er billige at købe og har mange anvendelsesmuligheder. Den mest kendte anvendelse af Epsom salt er som et saltbad. Epsom salt er kendt for sin stress relief og evne til at lindre ømme muskler. Mineralet magnesium-sulfat, der er fundet i vand, er den ingrediens, der hjælper kroppen. Epsom salt kan bruges som et saltbad, og det kan bruges til kortsigtet nødhjælp til forstoppelse. Selvom Epsom salt er betragtes som en naturlig healer, hvis de anvendes forkert, kan det være skadelige og giftige for kroppen. Før du bruger Epsom salt til at rense din kolon, forstå hvordan man bruger det korrekt.

Instruktioner

• Opløses en til to teskefulde af Epsom salt i 1/2 glas vand. Børn seks til tolv år gammel bør have 1/2 til 1 tsk opløst i vand. Epsom salt er ikke anbefales til børn under seks år. Gentag i fire timers afdrag hvis nødvendigt, men brug ikke mere end to doser på én dag. Salt vil øge vand i tarmen og producere en afføring i 1/2 til 6 timer.

• Ved advarsler Epsom salt. Aldrig indtage salt, hvis du har mavesmerter, kvalme, eller er blevet opkastning. Ikke bruge det, hvis du har nyresygdom. Hvis du har bemærket en ændring i tarm bevægelser, der varer i mere end to uger, brug ikke dette produkt. Det er kun beregnet til kortsigtede forstoppelse. Hvis du er gravid, brug ikke dette produkt.

• Forstå, Epsom salt kan forårsage magnesium toksicitet i din krop. Hypermagnesemia er for meget magnesium i blodet. Nyrerne ikke kan håndtere den overskydende magnesium. Selv om dette er en sjælden tilstand, er det vigtigt at du følger anvisningerne på objektbeholderen Epsom salt. Før indtagelse Epsom salt, er det tilrådeligt at tale med en læge og gå over alle medicin, mineraler, vitaminer og naturlægemidler produkter du tager.

• Vælge andre produkter til kolon rensning. Fordi Epsom salt kan være giftige, er det tilrådeligt for at søge en læge råde for kolon udrensning. Mange produkter på markedet er effektivt. Oxy-pulver er et naturligt produkt, der er ikke-invasiv. Det fjerner ikke de gode bakterier, men i stedet det flydende fecal spørgsmål.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com