Hvordan til at kravle i et træ sikkert

03/28/2010 by admin

Hvordan til at kravle i et træ sikkert

Træ klatring er en kunstform, der ikke er altid værdsat for den store kilde af fysisk aktivitet det er. Det er en fantastisk måde for børn at fine tune deres motoriske færdigheder, være aktiv udendørs og have en god tid. Så sjovt som det kan være at finde et enormt træ og klatre op til toppen, kan det også være meget farligt. Det er yderst vigtigt for folk interesseret i at lære at klatre i træer til at gøre det sikkert og til at undervise børn korrekt for at undgå eventuelle alvorlige kvæstelser.

Instruktioner

• Bære den rigtige type af tøj til træ klatring. En af de bedste måder at holde sikker mens klatring et træ er at sørge for du iført den rigtige type af tøj til træ klatring. Undgå iført løstsiddende tøj, der kan få hængt på grenene og være sikker på at bære sko med godt greb til at undgå skade til dine fødder samt hjælper dig med at undgå at miste din fod.

• Udvælge en robust træ. Når der træffes beslutning om hvilke træ til at begynde at klatre, Husk på din vægt og højde. Finde et træ, der ligner det er stærk nok til at støtte din vægt. Hvis du ser en masse pinde og grene på jorden omkring træet, kan du vælge et andet træ, fordi at man kan rådner indefra.

• Gøre nogle stretching og måske endda nogle yoga. Du skal være meget smidig, løs og afslappet når klatring en høje træ. Ræk dine muskler før du begynder at klatre for at undgå kramper mens klatring. Yoga kan hjælpe dig ikke kun med stretching, men kan også hjælpe dig slappe af, således at du kan undgå at låse op i frygt, når du begynde at klatre højt op.

• Finde en sikker fod og hånd hold for at starte din klatre. Find den laveste gren, der er robust nok til at få fat på til og trække dig selv op i træet, så find sikre robuste fod for dine fødder. Undgå grene, der ser spinkle og tynde som disse kan fastgøre under din vægt.

• Slå op på grene over dig og endnu en gang finde robust grene til at bruge til hænder og fødder holder. Sørg for at tage din tid og virkelig undersøge grene til at gøre sikker på, de vil sikkert holde du som du fremdrive dig selv op i træet. Fortsat klatring på denne, indtil du når toppen af træet.

• Begynde at klatre tilbage ned ad træet. Bo står stammen af træet og prøve og klatre tilbage ned på samme måde du klatrede op. Hold øje med udstående grene, der kan fange dit tøj. Disse kan forårsage du at miste din saldo eller rive tøjet og scratch din hud.

• Tag dig god tid, når du begynder at klatre ned. Farende kan forårsage du at forlægge din fod og du kunne glide og falde. Bo tæt på stammen og undgå at se for langt nede foran dig. Dette kan medføre svimmelhed og svimmelhed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com