Hvor hurtigt er Metamucil arbejde?

01/27/2014 by admin

Hvor hurtigt er Metamucil arbejde?

Introduktion

Metamucil er en sundheds-produkt, der hjælper med at regulere kroppens fordøjelsessystem. Det er især brugt til lindring af fordøjelses problemer såsom forstoppelse. Metamucil opnår sin mave effekter gennem sin aktive ingrediens, psyllium skallerne. Psyllium skallerne er en kolesterol-sænkende opløselige fibre, der hjælper kroppen indtagelse den anbefalede 7 g af opløselig fiber om dagen. Fiber i Metamucil er også et naturligt afføringsmiddel, der kan forsigtigt hjælpe lindre mave problemer såsom forstoppelse.

Fordøjelsessystemet Relief

Hvis du tager Metamucil for fordøjelsessystemet fritagelse for forstoppelse eller andre uregelmæssigheder, fordøjelsessystemet, bør itl begynder at arbejde inden for 12-48 timer. Produktet kan dog tage op til 3 dage til at lindre problemet. Hvis du stadig ikke har en afføring efter 3 dage, skal du kontakte din læge så hurtigt som muligt. Dette kan være et tegn på et mere alvorligt problem.

Kolesterol

Hvis du tager Metamucil for sine sundhedsmæssige fordele med hensyn til sænke kolesterol, bør du se resultaterne af produktet arbejder inden for en måned. Kombinere Metamucil vil med en kost lavt indhold af fedt og kolesterol forkorte tid, før at se resultater og øge de positive resultater du ser i dit kolesteroltal.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com