Human Growth Hormone fakta

01/16/2014 by admin

Humant væksthormon er produceret af hypofysen i hjernen. I barndommen stimulerer hormonet vækst. Senere i livet, det hjælper med at vedligeholde dit væv og organer. Af om den tid, du nå midaldrende, bremser din krop produktionen af hormonet.

Steroid

Humant væksthormon er almindeligvis taget som en anabolsk steroid af sportsfolk søger for at forbedre deres sportslige præstationer.

Forbudte stof

På grund af dens anvendelse som en præstationsfremmende steroid forbyde de styrende organer i mange sportslige grupper, herunder den internationale Olympiske Komité, dets anvendelse. Humant væksthormon kan påvises ved hjælp af en simpel blodprøve.

Fountain of Youth?

Nogle mennesker tror, at tage væksthormon kan hjælpe bremse ældningsprocessen. Men undersøgelser er strid om, hvorvidt der er nogen reel fordel. Blandt de rapporterede fordele ved at tage det som en anti-aging agent er øget energiniveau, øget muskelmasse og mindre kropsfedt.

Medicinske anvendelser

Humant væksthormon er ofte givet til børn med vækst lidelser. Det er også givet til folk, hvis organer ikke gør nok.

Tilgængelighed

Selv om der er nogle næsespray på markedet, som hævder at indeholde humant væksthormon, er den eneste måde at administrere det ved injektion. Der er også nogle kosttilskud på markedet, som hævder at øge kroppens produktion af human growth hormone naturligt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com