Indgroet Toenail fjernelse

01/11/2014 by admin

Indgroet Toenail fjernelse

En indgroede toenail er en smertefuld tilstand, der opstår, når kanten af toenail faktisk begynder at vokse ind i huden af tåen. Dette kan ske for en række årsager, men det opstår oftest, når negle er trimmet forkert eller tætsiddende sko er slidte i for lang tid. Der er flere måder at behandle nedgroede tånegle, afhængigt af sværhedsgraden af situationen.

I hjemmeplejen

Hvis du oplever lidt af smerter og irritation i tåen, men det ligner ikke det er hævede eller dræning, kan du muligvis forhindre søm fra at blive helt indgroede. Dette gøres normalt ved forsigtigt lokke søm til at vokse uden for huden og ikke ind i den. Den bedste måde at gøre dette er at blødgøre neglen og holde området rent ved iblødsætning de berørte foden i varmt vand blandet med en lille mængde af Epsom salt. Det vil også rense det at forebygge infektion. Tørre foden efter ca 20 minutter eller så og helt desinficere hænderne. Placer et stykke tørt bomuld nedenunder hjørne af neglen til at tilskynde den til at vokse fra huden. Dette kan være nok til at holde neglen bliver fuldt indgroede.

Antibiotika

Hvis, efter behandling i hjemmet, du stadig oplever smerter, hævelse, rødme og dræning, det er tid til at se en læge. Hvis toenail ser ikke helt indgroet men viser tegn på infektion, lægen kan ordinere en mundtlig eller topikale antibiotika. Disse vil kæmpe off infektion, mens huden heler.

Kirurgisk fjernelse

I de fleste tilfælde, kan en virkelig indgroet toenail blive et tilbagevendende problem. Nogle mennesker negle bare naturligt kurve på siderne, forlader dem mere tilbøjelige til at vokse ind i huden. Selv hvis en nuværende irritation er behandlet, er chancer det vil ske igen. De fleste læger vil anbefale kirurgisk fjernelse af enten del af eller hele berørte søm. Selv om det betragtes som kirurgi, processen er hurtig, kan normalt udføres i lægens kontor og kun en lokalbedøvelse er påkrævet. De fleste gange, bliver du nødt til at gå til en ortopæd, fordi de har en speciel kemikalie, der holder den fjernede del af neglen i at vokse tilbage. Tåen vil blive bedøvet med en injicerede anæstesi. Derefter ortopæd vil fjerne del af neglen, der er problemet. Så en særlige kemiske vil blive anvendt som dræber del af neglelejet, holde cut away område i at vokse tilbage. Derefter er tåen bandager for et par uger, indtil det er helt helet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com