Hvorfor psykologer undersøge børn, der er blevet vedtaget?

04/12/2014 by admin

Hvorfor psykologer undersøge børn, der er blevet vedtaget?

Inden for psykologi er stærkt afhængig af forskningsundersøgelser. Kun gennem præsenterer en hypotese og forfølger svar er psykologer kan forstå menneskelig adfærd og mentale processer. Vedtagelsen undersøgelser har altid været en populær Eksperimentel metode, fordi de er kernen i nature-nurture debat, og mens de er vanskeligere at fastslå, at resultaterne er langvarig.

Hvad er Nature-Nurture debat?

I psykologi, er naturen kategoriseret efter biologi, mens næring er kategoriseret efter miljø. Naturen er iboende og ofte ukontrollabelt, mens næring er ekstern og let ændrede.

Hvorfor vedtagelse?

I en vis forstand er vedtagelsen af indflydelse mellem natur og næring. Her, er et barn, et produkt af to sæt af gener, opvokset i et miljø adskiller sig fra sæt af gener.

Hvad er vedtagelsen undersøgelser?

Vedtagelsen undersøgelser tillade psykologer til at udforske om visse psykiske eller adfærdsmæssige fænomen er bedre tilskrives naturen eller nære. Hvis et barn er biologisk disponeret for visse træk, men ikke legemliggøre disse træk i sit nye miljø, kan psykologer konkludere, at disse egenskaber er påvirket af miljøet, eller pleje.

Hvad typer af hypoteser kan lavet?

Fra homoseksualitet til alkoholisme, er mange adfærd og lidelser blevet uddelegeret til realm af naturen eller realm af næring, men oftere end ikke de er en kombination af begge.

Er vedtagelse undersøgelser de bedste undersøgelser?

Tvillingestudier, især vedtagelsen tvillingestudier, tage mange flere variabler i ligningen. Bruger identiske tvillinger, kan psykologer være garanteret at deres testpersoner er genetiske ligemænd, og at eventuelle forskelle i adfærd er afhængige af miljøet alene.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com