Steroid cremer vil hjælpe en neglesvamp?

03/31/2014 by admin

Steroid cremer vil hjælpe en neglesvamp?

Neglesvamp er ikke kun grimme, men det kan være smertefuldt og ildelugtende så godt. Ifølge Mayo Clinic hjemmeside, kan en neglesvamp spredes fra et søm til andre hvis ubemærket eller ubehandlet. Infektionen spreder sig og bliver dybere under neglen, kan det forårsage misfarvning, tykkelse og immunsystem problemer. Topikale medikamenter og steroid cremer kan bidrage til at afhjælpe dette problem.

Hvornår skal behandle

Neglesvamp infektioner er normalt forårsaget af disse tre typer af svamp: dermatofytter, gær og skimmelsvampe. Dermatofytter er den mest almindelige svamp. De vokser for det meste på hår, hud og negle. De fleste mennesker bliver smittet fra inficerede objekter, såsom neglefile, offentlige brusebad gulve og tæpper. Gær er en type svamp, der vokser på negle og hud. En gær infektion kan forekomme, hvis du har en svagere immunsystem, bliver syge eller bruge p-piller eller antibiotika.

Forme normalt vokse i jorden, men kan sprede sig til neglene og hud. Men denne svamp er ikke spredes ved at komme i kontakt med smittede personer. Ifølge Mayo Clinic hjemmeside, måske du har neglesvamp, hvis dine negle er kedelig og skrøbelige, misshaped eller misfarvede. I nogle tilfælde, din negl kan endda adskilt fra sin negleroden. Du kan opleve nogle smerter eller lugte en dårlig lugt i det inficerede område samt. Andre symptomer omfatter hvide mærker eller en kalkholdig neglens overflade.

Over-the-Counter Steroid cremer

Der er flere anti-svampe steroid cremer, der sælges i håndkøb og kan bruges til behandling af neglesvamp. De almindelige navn mærke receptfrie lægemidler omfatter Lotrimin, Micatin og Lamisil. Alle tre af disse cremer behandle de mest almindelige typer af søm svamp, og de indeholder steroider og anti-svampe creme.

Receptpligtige cremer

Hvis over-the-counter søm svamp medicin ikke virker, kan du nødt til at få en recept fra din læge. De mest almindelige recepter omfatter Penlac, Nizoral og Oxistat. Ifølge University of Maryland Medical hjemmeside, kan Penlac være i form af en lak eller neglelak. Denne medicin er mest effektivt med tidlig neglesvamp infektioner. Det bør anvendes dagligt. Nizoral arbejder effektivt med flere andre typer af svampen så godt. Som en creme, bør det anvendes endnu en til to gange dagligt på det inficerede område. Oxistat er også effektive med fodsvamp, jock kløe og ringorm. Som en creme, bør det anvendes én til to gange om dagen i et par uger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com